Prieteni sau ceva mai mult

La fel ca orice alt adolescent, cel mai probabil doriți să fiți acceptat, iubit și respectat. Cu toți cei din jurul tău care intră și ies din relații, ești obligat să-ți placă imediat cineva și să încerci să te apropii de ei. Poate nu veți termina cu persoana pe care ați crezut-o și, în schimb, veți ajunge să vă placă persoana pe care ați pus-o întotdeauna în zona de prietenie. Nu uita să nu-ți asumi niciodată cum va fi cineva într-o relație. Fii dispus să dai șanse și dacă nu reușești în acest fel, cel puțin știi că ai încercat. Dacă se descurcă, poate că ai găsit persoana care să te facă cu adevărat fericit.

În prezent, iubirea vieții mele nu este persoana cu care am crezut că voi rămâne atunci când am devenit prieteni. Nu pentru că nu mi-a plăcut de persoana respectivă, ci pentru că nu am crezut niciodată că va ajunge să-mi placă. Privind înapoi acum, în comparație cu etapa în care am început, pot spune că sunt foarte recunoscător că am avut șansa de a construi mai întâi o prietenie solidă și de a deveni confortabil cu această persoană înainte de a intra în relația noastră actuală de iubit și iubită.

Știu că mulți adolescenți cred că a avea un partener înseamnă fericire pură și bucurie 24/7. Acum nu spun că nu sunt momente grozave, dar ceea ce pot spune cu siguranță este că, dacă aveți o comunicare excelentă cu această persoană, problemele vor fi rezolvate într-un mod respectuos. În cadrul propriei relații, pot spune cu siguranță că lucrurile nu sunt întotdeauna perfecte, deoarece de multe ori pot fi bossy, puțin solicitant sau opiniile noastre s-ar putea ciocni uneori în cadrul unor subiecte dificile, dar cunoscându-te pe tine și pe persoana cu care interacționezi vei obține o relație mai puternică pe mai multe niveluri.

Vorbind și respectând propriul timeline va fi, de asemenea, un ajutor uriaș de a funcționa împreună ca un cuplu. Prin „respectarea propriului timeline” mă refer la a face lucrurile în ritmul dvs. atunci când vă simțiți suficient de confortabil să treceți prin acestea cu partenerul. Dacă nu vă simțiți confortabil să faceți ceva la un moment dat, nu doar sexual, ci orice, anunțați-l pe partener. Nu se simte ciudat că nu dorești să faci ceva pe care poate prietenii tăi îl fac în relațiile acestora. Nu totul va funcționa pentru propria relație, deoarece toate cuplurile sunt diferite, iar de acest lucru trebuie să țineți cont amândoi.

Am învățat să apreciez lucrurile mărunte. Nu orice cadou trebuie să coste o avere. Am primit scrisori scrise de mână, trandafiri roșii la întâmplare, aduse la mine după o zi de serviciu sau poate mi-a adus gustarea preferată pentru că mi-am uitat prânzul acasă. Aceste lucruri înseamnă mai mult decât un cadou scump, deoarece simbolizează efortul și dăruirea. Tratează-ți prietenul / prietena cum vrei să fii tratat. Încercați întotdeauna să dați la fel de mult cât primiți de la partener. Acest lucru va fi întotdeauna mai special decât o relație unilaterală în care o persoană se poate simți ca și cum ar contribui mai mult decât cealaltă. În cazul în care nu credeți ceea ce am scris, veți vedea că am dreptate atunci când veți experimenta acest lucru.

Promit că vor fi denivelări de-a lungul drumului, deoarece până la urmă suntem doar adolescenți și totul este încă nou pentru noi, dar acestea sunt doar câteva dintre lecțiile pe care le-am învățat pe parcursul propriei relații cu cineva care a devenit cel mai bun prieten al meu . Sper că asta te va face să gândești mai mult în perspectivă nu doar la relația ta actuală, ci și la cele viitoare.

Comentariile sunt inchise.