O sursa foarte buna de a obtine trafic pentru site-ul tau

Daca sunteti in cautarea unui mod simplu dar eficace de a aduce mai mult trafic catre site-ul dvs. si de a dezvolta o puternica strategie de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), marketingul prin articole online ar putea fi raspunsul pe care il cautati. Utilizarea de articole bogate in continut si si posturi de blog reprezinta o modalitate foarte buna de a directiona trafic catre site-ul dvs si de a va imbunatati pozitia in cadrul paginilor cu rezultate ale motoarelor de cautare (SERP).

Primul secret pe care ar trebui sa il stiti despre marketingul prin articole este faptul ca este cu adevarat eficient. Daca va faceti timp pentru a mentine un blog bine scris, veti vedea rezultatele, dar prin publicarea de articole puteti avea rezultate chiar mai bune. Articolele pe care le veti scrie despre sunt stocate de catre directoare de articole online, oferindu-va link-uri catre site-url dvs.

Daca publicati articole in 20 de directoare de articole, ganditi-va ca strangeti peste 20 de domenii web diferite ,cu IP-uri diferite care fac trimitere catre site-ul dvs! Fiecare articol va aduce cel putin un backlink catre site. Sunt directoare de articole  care permit si includerea a 3 link-uri in continut, in fucntie de dimensiunea acestuia.

Asigurandu-va ca publicati articole in mod regulat pentru directoare de articole de top este o modalitate foarte buna de a extinde orizonturile si de a ajunge la mai mult trafic. Cand va decideti sa incepeti o campanie de marketing prin articole online asigurati-va ca publicati in directoare care sunt populare si la care contribuie la oameni ca tine.

Tinteste spre acele directoare de articole care cer continut original si un anumit volum de cuvinte. Evita directoarele auto-approve unde oricine poate posta orice pentru ca se aproba automat. Uneori, campaniile de marketing prin articole pot viza exclusic rezultatele motoarelor de cautare, in timp ce altele au pur si simplu rolul de a ajuta motoarele de cautare sa inteleaga mai multe despre continutul site-ul tau., pe termen lung.

Indiferent de motívele pentru care apelati la marketing pri n articole online veti observa ca in scurt timp aceasta poate fi unul dintre cele mai bune investitii pe care le puteti face in optimizarea SEO si in cadrul strategiei de marketing online.

Comentariile sunt inchise.