Lucrurile de făcut odată ce copiii se întorc la școală

Înapoi la sezonul școlar poate fi greu pentru părinți. Cu listele de aprovizionare școlară, formularele de urgență și ritmul de pregătire pentru acesta poate fi atât de copleșitor, încât odată ce a început școala, vrem doar să ne așezăm și să respirăm din toate acestea. Până la urmă, ai făcut tot ce trebuie făcut, nu? Ei bine … țineți-vă doar un moment – desigur, mai rămân multe!

Există încă câteva lucruri care ar trebui făcute pentru a ajuta anul acesta să fie unul excelent pentru tine și familia ta. Și acum când copiii s-au întors la școală, nu există un moment mai bun decât prezentul pentru a începe. Iată câteva lucruri de făcut odată ce copiii se întorc la școală:
Stochează cabinetul medicamentelor

Pe măsură ce vremea se schimbă, știm cu toții că germenii și bacteriile vor pluti foarte mult. Nu există un sentiment mai rău decât să primești acel telefon la mijlocul zilei de la asistenta școlii spunând că micuțul tău este bolnav. Având la îndemână acasă medicamentele de bază (dureri de cap, răceli etc.) vă va asigura că puteți să îi ajutați. De asemenea, veți fi pregătiți la primul semn al bolii, care le poate reduce timpul de inactivitate sau îl poate preveni complet.

Achiziționează rechizite suplimentare

Să ai un copil să vină la tine în ultima clipă, spunând că a rămas fără provizii poate fi foarte frustrant. În timp ce sunt încă la vânzare cumpărați câteva accesorii și păstrați-le ascunse în casă. Dacă copiii tăi uită ceva de la școală pentru a-și face temele sau obiecte necesare pentru a finaliza un proiect, vei avea deja acasă.

Verificați articolele de iarnă

Poate părea puțin devreme să te gândești la asta, dar iarna va fi aici înainte să o știi. Este întotdeauna o idee bună să stabiliți ce obiecte de iarnă vor avea nevoie de copiii dvs. imediat ce se vor întoarce la școală. Scoateți paltoanele, cizmele și îmbrăcămintea și examinați starea lor și dacă încă se potrivesc. Verificați dacă există mănuși, pălării, eșarfe, articole de ureche etc. Nu numai că vă va oferi un început de drum la cumpărături pentru a obține cea mai bună selecție și prețuri, dar va asigura, de asemenea, că copiii dvs. vor fi pregătiți în cazul schimbărilor bruște ale vremii.

Faceți planuri pentru zilele fără zile de școală

Dacă este posibil, ștergeți-vă programul pentru o parte din concedierea anticipată și fără zile școlare pe tot parcursul anului și folosiți aceste zile ca să împărtășiți timp special cu copiii. Faceți-vă planuri de a face ceva distractiv pentru a le oferi o pauză din rutina zilnică, fie că mergeți la o ieșire specială (muzeu, arcade, filme) sau rămâneți acasă și faceți meserii. Se vor bucura și vor aprecia foarte mult.

Comentariile sunt inchise.