Echipa noastra

Echipa care sta in spatele portalului Musicislife.ro are pasiuni deosebit de variate, muzica fiind fara indoiala in centrul atentiei. Promitem sa scoatem la iveala cele mai interesante stiri care ar putea capta atentia unui cititor creativ, care doreste sa fie inconjurat de informatii de calitate, utile si distractive. Printre postarile noastre cu valente sociale, politice si culturale veti gasi si recomandari de hit-uri sau de filme, pentru ca „lifestyle” este conceptul care guverneaza in redactia noastra tanara, activa si plina de initiativa.

In momentul in care configuram blogurile pentru cititorii nostri ne interesam in privinta celor mai interesante stiri sau produse comerciale ale momentului pe care le expunem intr-o maniera subiectiva. Sunt lucruri pe care se merita sa le achizitionati din mediul online si produse mai putin utile, care desi beneficiaza de o promovare agresiva nu indeplinesc toate standardele pe care le urmareste un cumparator chibzuit.

Oferim sfaturi si va punem la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va decide care sunt lucrurile din jurul dumneavoastra care va merita atentia cu adevarat. In cadrul echipei noastre predomina trasaturile precum profesionalismul, libertatea de exprimare, dorinta de a invata zilnic ceva nou si placerea de a impartasi cu ceilalti propriile opinii. Muzica este pasiunea care ne-a adus impreuna insa dedicarea si placerea de a scrie sunt lucrurile pe care se fundamenteaza cu adevarat activitatea noastra online.