Woman of the Week: Queen Latifah

Am urmarit recent un film emotionant in care Queen Latifah a jucat un rol care m-a tulburat, “The Secret Life of Bees”. Asa am ramas in minte cu ideea de Woman of the Week, pentru ca in afara de faptul ca e o actrita groazava, e si o femeie uimitoare, reusind sa treaca peste pragul psihologic si fizic de femeie cu greutate.

Nascuta in 1970 cu numele de Dana Elaine Owens, reuseste sa faca valuri in muzica hip hop, iar apoi, in lumea cinematografica. Numele “Latifah” inseamna in limba araba sensibilitate si delicatete, ceva ce nu prea se urmareste in muzica ei. A jucat in filme ca “Chicago”, “Beauty Shop” si “Bringing Down the House”, dar motivul principal pentru care o admir e curajul ei. Daca veti cauta poze cu ea, nu o sa vedeti niciuna in care sa nu zambeasca. Femeia asta pur si simplu emana fericire si optimism, desi daca nu ar fi actrita si daca as vedea-o pe strada as spune “Vai, ce grasa e!”. Sigur ca a intampinat multe obstacole in viata din cauza greutatii, dar acum este un adevarat simbol al acesteia, devenind purtatorul de cuvand neoficial al tuturor femeilor cu greutate.

“Hot and heavy” este deviza ei, pe care o afiseaza ori de cate ori are ocazia, purtand tinute sexy sau elegante, nefiindu-i rusine sau teama de ridicol. Mai jos aveti doua poze in care arata fabulos, atat in imbracaminte casual (pantalonii pe care femeile cu dimensiuni imperfecte ii evita deseori sunt purtati cu stil de catre Latifah), cat si intr-o eleganta rochie provocatoare.

Comentariile sunt inchise.