Vizita in Bucuresti: locatii inedite de cazare si petrecere a timpului liber

Cafenele din Bucuresti impresioneaza in egala masura prin amplasamentul deosebit, precum si prin intermediul meniului diversificat, fiecare locatie incercand sa ofere o nota originala in prepararea cafelelor sau a bauturilor racoritoare. Astfel, o limonada cu aloe vera si mango, alaturi de un mousse delicat cu zmeura reprezinta o optiune interesanta de desert, pe care o puteti comanda sub razele fluide ale soarelui, care se revarsa suav asupra canapelelor comode dintr-un local din centrul Bucurestiului.

Astazi vom vorbi despre doua dintre cele ma populare cafenele din Bucuresti, care profita de un amplasament senzational, care le genereaza un flux imens de turisti. Ele se gasesc in imediata vecinatate a unor hoteluri centrale, care gazduiesc turisti pretentiosi proveniti din toate tarile Europei, ghidati de obiectivele turistice uimitoare pe care le pot vizita in capitala Romaniei. Prima sugestie pentru un weekend calduros de vara este Ganesha Caffe, unde va puteti delecta cu o selectie de ceaiuri orientale parfumate, fiecare categorie oferind arome emblematice pentru cultura indiana.

Detaliile ornamentale au impresionat de-a lungul timpului fiecare persoana care a trecut pragul acestei locatii, tocmai pentru este o cafenea Bucuresti cu traditie. Respectul, amabilitatea si atentia pe care o manifesta personalul angajat reprezinta trei trasaturi primare care pot influenta starea de bine pe care o experimentati in momentul in care patrundeti in faimosul decor oriental din centrul capitalei. Aprecierea survine in urma versatilitatii pentru orice sezon, cafeneaua cu tematica indiana oferind un spatiu inchis amenajat spectaculos, unde va puteti petrece diminetile friguroase de iarna in compania ceaiului preferat, in timp ce serile racoroase de vara sunt prilejul perfect pentru vizitarea gradinii exterioare.

O alta idee inedita a fost implementata in cadrul locatiei DaDa Bistro, care aduce in prim plan o atmosfera romantica, parisiana. Daca ar trebui sa ne gandim la o cafenea configurata strict pentru publicul feminin, bistro-ul bucurestean ce promoveaza conceptele fashion ale brandului vestimentar DaDa inglobeaza mediul propice pentru discutiile interminabile ale fetelor pasionate de literatura, pictura si moda. Aici puteti testa salate sofisticate, bauturi fine cu o compozitie 100% organica, alaturi de cafele intens parfumate, cu aroma de vanilie, caramel sau ciocolata neagra. Serivirea este impecabila, fiecare preparat fiind oferit in compania unui ambalaj personalizat, iar preturile sunt destul de echilibrate avand in vedere calitatea deliciilor gastronomice disponibile.

Dupa ce ati colindat locatiile ofertante din imprejurimi, ideale pentru a va acomoda cu atmosfera culturala si sociala a capitalei,va recomandam sa optati pentru cazare Bucuresti intr-un hotel sofisticat, cu un calificativ situat intre trei si cinci stele. Este esential sa va simtiti excelent pe parcursul celor cateva zile de vacanta, deoarece in restul anului sunteti supusi unui stres zilnic in mediul profesional, care va ingreuneaza concentrarea, atentia distributiva si influenteaza negativ pragul motivational. Astfel, dupa un concediu de vis in cel mai mare centru urban al peisajului autohton, cumulat cu experienta turistica dintr-un hotel senzational unde dispuneti de regim all inclusive, va veti intoarce acasa cu forte proaspete de munca, suficiente pentru inca un an presarat de efort.

Comentariile sunt inchise.