Vine si Sting!

… pe 10 februarie 2015, la Sala Palatului. Spectacolul este inclus in turneul de promovare a celui mai recent proiect al artistului, “Songs from the Labyrinth”, inregistrat alaturi de muzicianul bosniac Edin Karamazov, maestru al lautei si fost elev al dirijorului roman Sergiu Celibidache.

“Songs from the Labyrinth” este un tribut adus compozitorului elisabetan John Dowland (1563 – 1626), pe care Sting l-a descoperit la inceputul anilor ’80. Lansat in 2006, albumul s-a vandut pana in prezent in peste un milion de exemplare.

“Imi indrept toata atentia catre secolul XVI acum” sustinea incantat artistul, care pentru acest proiect a renuntat la chitara in favoarea lautei, instrument specific perioadei renascentiste.

Alaturi de piesele de pe noul material, Sting va canta si hituri consacrate, intr-o noua interpretare, in spirit elisabetan, acompaniat de Edin Karamazov.

smart info: Biletele vor fi puse in vanzare in cursul saptamanii viitoare, in reteaua magazinelor Diverta si online, pe myticket.ro.

Comentariile sunt inchise.