Totul pana la plitch!!!

Viata mea este, de obicei, una normala. Astazi m-am trezit, ca de obicei, normal, la 6.30 sa am timp sa-mi beau cafeaua si sa-mi fumez cele 2 tigari pana la 6.50 cand trebuie sa-l trezesc pe fiul meu sa ne mancam cerealele cu lapte inainte de a pleca la scoala (el) sau la serviciu (eu si ea).

La 6.45, cand cafeaua este gata apare si sotia mea iubita in bucatarie. Ne pupam.Totul functiona ca intr-o zi normala. Faptul ca savoarea cafelei era la fel de minunata, nicotina era la fel de revigoranta si chiar faptul ca reusim sa plecam din casa la 7.20 nu parea sa anunte ca va fi o zi diferita. Totul a devenit diferit cand am apasat butonul rosu de la radioul din masina. Sunt un dependent de radio si nu am CD-uri in masina. In fiecare dimineata am aceeasi problema: nu am ce asculta (poate apare in sfarsit vreo „ghierila” si la Brasov). Navigand pe FM dau de noul radio lansat si de cei doi reloaded. Muzica slabutza, glume proaste, ceva manele. Zi normala.

Las copilul la scoala, sotia la serviciu si ma pregatesc pentru ora 8, ora de stiri. In schimb „reloazii” imi ofera o convorbire cu o tanti pe care au rugat-o sa faca „plitch”. Am ramas socat auzind ca fac chestia asta. Tanti a facut „plitch” de mai multe ori, mult mai usor decat a facut vreodata pentru Dobro cineva. Am schimbat postul indignat gandindu-ma cat de lipsiti de inspiratie (dar comerciali si de rahat) pot sa fie unii.

Am vrut sa-mi continui ziua mea normala dar nu s-a mai putut. Am ajuns la servici si am avut un big fight cu seful meu care mi-a stricat toata ziua si cred ca m-a convins definitiv ca trebuie sa-mi schimb jobul. Din pacate, la un moment dat intri intr-o normalitate dictata de societate: cafea, tigari, serviciu, scoala, nevasta, soacra, ciorba, bere, stiri sportive, bere, tigara, somn. „Plitch-ul” era ceva sacru, facut intr-un anumit fel, amuzant, haios, excitant pe alocuri, hilar cateodata, neinspirat de multe ori. Era ceva ce rupea normalitatea de rahat in care traim. Am ras cu lacrimi pe „plitch-urile” lui Dobro de multe ori si ajungeam la serviciu capabil sa il bat si pe cel mai tare GM sau CEO din lume. Chiar trebuie sa acceptam sa ni-l ia unii care nu „are habar”? Dati-ne „plitch-ul” inapoi.

Comentariile sunt inchise.