Stiati ca exista periute electrice pentru copii inspirate din desene animate?

In lumea celor mici impactarea joaca un rol foarte important mai ales cand ii punem in fata proceselor de igiena corporala de care inca din pacate nu sunt constienti.

Intr-un studiu realizat recent s-a putut observa cum majoritatea copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 10 ani prezinta carii si obturatii ale gingiilor drept pentru care vizitele la stomatolog vor reprezenta fara doar si poate o prioritate.

Majoritatea medicilor ne asigura ca daca igiena corporala este efectuata corect si daca restrictionam accesul la dulciuri a copiilor, lucrurile vor evolua cum se cuvine, iar dentitia de lapte isi va continua tranzitia pana la varsta mai inaintata.

Insa, atunci cand vine vorba de atragerea copiilor spre astfel de procese de igiena corporala cel mai important este modul in care ii captivam si felul in care punem problema pentru ca acestia sa fie atrasi.

Dupa cum bine stim micutii se plictisesc repede daca nu au ceva care ii captiveaza, indiferent de domeniu sau activitate, iar pentru acest lucru producatorii vin la pachet cu o serie de provocari pentru acestia, ce se raporteaza la fabricarea de periute inspirate din celebrele filme Star Wars, sau dupa caz din celebrele desene animate de la Carton Netwoork cu super eroi.

V-ati gandit vreodata ca aventurile imaginative ale celor mici pot fi confundate usor in procesele de zi cu zi, lucru care i-ar conduce la efectuarea unor sarcini corecte? Acest lucru il presupun diferite modele de periute de dinti electrice pentru copii, capabile sa le ofere acestora periajul dentar optim ori de cate ori situatia o cere.

Insa care sunt modelele care vor reprezenta cu siguranta o atractie pentru acestia si care dispun de functii personalizate, pentru a efectua periajul dentar cat mai rapid posibil?

Dupa cum bine stim atentia si rabdarea sunt alte aspecte care conteaza in randul micutilor, drept pentru care ar trebui sa ne orientam atentia spre modele precum Oral-B Frozen, Oral-B Star-Wars sau Oral B Micky-Mouse, periute special concepute pentru a starni curiozitatea celor mici.

Dispun de diferite functii atractive, una dintre acestea fiind cronometrul muzical care cu siguranta va creea un mare impact. Bateria poate avea o autonomie de pana la 7 zile, iar experientele avute de copii vor fi de neuitat, datorita functiei 2D, care ii ajuta pe acestia sa se distreze in timp ce isi efectueaza periajul dentar.

Aceste periute de dinti electrice remarcabile se afla acum in mediul online la un pret de achizitie intre 90 lei si 130 lei, functie de modelul dorit, care vor reprezenta fara doar si poate o atractie prelungita pentru copilul dumneavoastra.

Comentariile sunt inchise.