Si pubelele au aripi!

Pentru aceia dintre voi care mai dati din cand in cand pe Discovery sau pe Animal Planet, si deci aveti oaresice atractii pentru studiul oricarui membru al regnului animal/vegetal, avem o veste buna: in Timis s-a descoperit o noua specie de tomberoane migratoare.

Numita de cercetatori Pubelas Irlandezis (dupa tara de bastina), noua specie a fost descoperita de un irlandez venit cu afaceri caritabile prin tara noastra. Domnul in cauza se afla la un moment dat undeva prin comuna Lovrin (jud. Timis), cand a observat pe strada vreo trei specimene din specia mai sus amintita.

Contactati, oficialii din Fingal (Irlanda) – locul de bastina al neincapatoarelor – au declarat ca nu stiau ca Pubelas au capacitatea de a zbura pe distante atat de lungi.

smart info: Pubelas Irlandezis sunt de culoare cenusie, au aripi scurte (aproape invizibile), corp butucanos si picioare… ca doua roti. Se hranesc cu gunoi menajer si au deasupra aripii stangi inscriptia Property of Fingal County. Degaja tot timpul un miros intepator!

Comentariile sunt inchise.