ShoeBox se lanseaza si in orasul Galati!

Sunt cativa ani de cand tot citesc pe internet despre campania „ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi”, care vine in ajutorul copiilor orfani sau din familii nevoiase. Programul a debutat la Cluj in urma cu 5 ani, dar de atunci s-a tot extins prin toata tara, ajungand in sfarsit sa fie organizat si la noi in acest an.

Daca doriti sa aduceti un zambet pe chipul unui copil necajit, in prag de sarbatori, e simplu. Nu va trebuie nici costum de Mos Craciun, nici un portofel gros. Ar fi suficient o cutie de pantofi goala si o inima mare, pentru a umple cutia cu vreo cateva lucrusoare pe care sunteti dispusi sa le daruiti. Dulciuri, hainute, jucarii, rechizite, produse de igiena personala, o felicitare sau orice alt cadou credeti ca ar bucura sufletul unui copil nevoias.

Cum trebuie sa procedati: cautati o cutie de pantofi goala (corp si capac), inveliti cele doua parti separat cu hartie de cadouri si puneti inauntru darurile. Pentru a inmana cutia, nesigilata, trebuie sa ajungeti la Campusul Studentesc, Camin D, camera 210B, din cadrul Universitatii Dunarea de Jos, de luni pana vineri, dupa ora 14, pana la data de 15 decembrie.

Comentariile sunt inchise.