Sfaturi pentru planificarea vacanței dvs. la Londra

O vacanta de familie din Londra poate fi o experienta foarte incitanta și memorabilă! Indiferent dacă vă îndreptați în curând sau sunteți doar în stadiul de a lua în considerare o eventuală vcacanță, sfaturile de mai jos vă vor ajuta să obțineți maximum de timp și bani.

Noțiuni de bază la Londra

Londra este un oraș clasic dispoinibil turiștilor în orice moment al anului. Cu climatul maritim, temperaturile sunt moderate. Purtați haine stratificate pentru a fi pregătiți pentru schimbarea vremii. Majoritatea oamenilor zboară direct în aeroportul Heathrow din Londra, cel mai apropiat de oraș.

Din Heathrow, puteți lua trenul Heathrow Express, puteți închiria un taxi, puteți închiria o mașină sau puteți folosi metroul din Londra. De asemenea, puteți rezerva un zbor pe Aeroportul Gatwick în afara Londrei și puteți folosi trenul Gatwick Express pentru a ajunge în oraș în mai puțin de o oră.

O vacanță de familie la Londra poate fi un amestec bogat de istorie, cultură, cumpărături și multe altele pe care oricine le va iubi. Atracții majore: Palatul Buckingham și Casele Parlamentului sau Palatul Westminster, Big Ben, Palatul Kensington și Hyde Park, London Eye , Wellington Arch și Albert Memorial, British Museum, Westminster Abbey și Shakespeare’s Globe Theatre, Wimbledon. Pentru cumpărături: Oxford Street și Dover Street Market.

Cum să ajungeți în Londra

Londra este un oraș minunat pentru mersul pe jos, sau puteți utiliza linia de cale ferată Tube and Docklands Light (DLR) pentru a ajunge în cele mai multe locuri din oraș. Profitați de autobuzele cu două compartimente pentru a vizita orașul.

Unde să stați în Londra

Când plănuiți să stați la Londra, puteți găsi hoteluri în întreg orașul. Căutați un hotel în zona Kensington și Hyde Park sau în centrul orașului pentru a vă afla în apropierea locurilor pe care doriți să le vizitați. Există mai multe modalități de a vă încadra într-un buget.

Luați-vă timp pentru a cerceta acest oraș și atracțiile care vă interesează. Odată ce ați planificat un program, puteți căuta hotelul potrivit. Când vă planificați vacanța, vă ajută să știți când puteți găsi cele mai bune oferte. Hoteluri oferă cele mai profunde reduceri în lunile de iarnă din ianuarie și februarie, însă oferte bune sunt disponibile și în lunile septembrie și noiembrie.

Comentariile sunt inchise.