Sfaturi pentru o mâncare sănătoasă în timpul unei călătorii

Pentru mulți dintre noi, vara înseamnă o pauză de la școală, o șansă de petrecere a timpului cu prietenii și familia noastră, și poate chiar și o vacanță de vară. Cu toate acestea, în timpul verii, alegerea alimentelor sănătoase, în special în timp ce călătoriți, poate fi o provocare! Hidratarea poate fi, de asemenea, dificilă. Iată câteva gânduri despre mâncarea sănătoasă de vară.

Gustări cu proteine, ușor de preparat

Fructele și legumele proaspete, cultivate pe plan local sunt gustări portabile excelente pentru plajă sau pentru călătorii în mașină. Împachetarea propriilor gustări și băuturi sănătoase vă va menține probabil mulțumit, astfel încât este mai puțin probabil să luați chips-uri, batoane dulci sau bomboane la fiecare oprire cu mașina. Iată câteva idei proaspete și sănătoase de gustări:

Morcovi și / sau țelină (sau alte vegetale) și hummus
Fructe uscate, făcute cu iaurt, lapte sau unt de arahide
Nuci precum arahidele, migdalele, caju și nucile
Fructe tăiate cu unt de arahide
Rulouri de cașcaval sau mozzarella
Iaurt grecesc
Baton de proteine ​​(căutați cele cu mai mult de 3 grame de fibre și mai puțin de 10 grame de zahăr)
Potolește-ți setea

Încearcă să-ți afunzi fructe în apă! Probabil știți că sucul concentrat nu este cea mai bună opțiune pentru stingerea setei datorită conținutului ridicat de zahăr. Dacă apa simplă nu vă atrage atenția, încercați să adăugați felii de fructe, cum ar fi lămâie, limes, portocale etc., sau adăugați lingură de suc.

Păstrați totul la rece

Păstrați-vă perisabilele la frigider până când sunteți gata să plecați în călătorie. Făcând acest lucru veți reduce cantitatea de timp în care produsele alimentare sunt expuse la căldură. Temperaturile de vară pot crește rapid, încălzesc alimentele și permit bacteriilor să se înmulțească rapid. Pentru a nu se îmbolnăvi de la alimentele care nu sunt depozitate corespunzător, CCB (Centrul pentru Controlul Bolilor) recomandă utilizarea a două surse reci, cum ar fi două pachete de gel / gheață rece sau un pachet de gel și o sticlă de apă înghețată sau cutie de suc într-o pungă izolată sau cooler.

Să aveți o vară sigură și sănătoasă!

Comentariile sunt inchise.