Sex and The City – un serial foarte bun

Sex And The City – fantastic!

Un serial produs in colaborare cu HBO pe la sfarsitul anilor 1990. Un serial despre sex (duh!), relatii, dragoste, tigari, New York, pantofi si fantezii feminine. Contine 6 sezoane, fiecare insumand aproximativ 20 episoade. Se pot gasi cu usurinta pe torrente si subtitrarile pe acest site.

In ordinea fotografiilor, un sumar al personajelor principale:

Samantha – Blonda cea sexy care, in pofida varstei ei mai inaintate decat a celorlalte prietene, se simte tarara si in putere sa cucereasca orice mascul care ii apare in cale. E cea care agata barbatii numai cu privirile, indiferent daca sunt afaceristi, tractoristi, muncitori, avocati sau chelneri. De asemenea, e gata oricand sa implineasca cele mai ascunse dorinte ale partenerilor.

Carrie – Ea e sufletul petrecerii si totodata naratoarea serialului, cea care detine articolul dintr-un ziar New-Yorkez. A avut 2 mari iubiri in viata: Mr. Big (intotdeauna mi-am imaginat ca are “bijuterii” la fel de big ca si numele lui) si Aidan. Inca nu am idee cu care din ei ramane, pentru ca mai am de vazut un ultim sezon, dar ceva imi spune ca Big o sa fie alegerea ei. In alta ordine de idei, ii plac hainele colorate si pantofii Manolo Blahnik. In primele sezoane fuma continuu, dar apoi s-a lasat (dupa ce l-a cunoscut pe Aidan). Lucky Carrie…

Charlotte – Cea mai romantica si mai blanda femeie. Adepta hainelor clasice, ale bauturilor fara alcool, adepta casatoriilor lungi si armonioase. Ei, mai face ea cate o escapada cu tinerei neinsurati, dar tot fidela ramane aceluiasi lucru: dragostea bazata pe sentimente.

Miranda – Cea mai masculina figura a serialului si cea mai buna prietena a lui Carrie. Este o avocata dura si cu muuulte resentimente in legatura cu barbatii, pe care ii considera niste nemernici. Asta pana ajunge in pat cu ei si obtine “The Big O”. Pe parcursul serialului trece prin mai multe etape, de la femeie cu un ovar lenes (cine a vazut serialul stie unde bat), la iubita lui Steve, pana la mama lui Brady, fiul lui… No spoilers.

Ce imi place la serial? Invat o groaza de lucruri despre New-York, moda si relatii. Este amuzant, dar si dramatic. Are ca personaje principale 4 femei superbe si inteligente, care pun pe un piedestal o valoare foarte importanta: prietenia.

Comentariile sunt inchise.