Scoala de vara: 3-7 august

[sarcasm]Ah, o saptamana atat de frumoasa, nici n-am observat cand a trecut.[/sarcasm]

Luni: Iar nu imi amintesc ce am facut, dar tin minte ca la orele de muzica si fizica ni s-a spus ca a doua zi vom auzi cantece patriotice la statia liceului (asa cum am spus si in alt post). La limba romana am scris o lista de bibliografie universala ce cred ca imi va fi folositoare mai tarziu.

Marti: Nici vorba de cantece patriotice, dar n-am dat prea multa atentie aspectului, oricum boxele sunt jalnice si nu se intelege mare chestie cand e vreo melodie. La engleza am dat teza, am facut cam praf partea de gramatica si merit asta, pentru ca nu m-am sinchisit sa repet prea mult. Iar n-am dat pe la ora de chimie dar am aflat rezultatul mult-vestitului test: 6.

Miercuri: 1 Decembrie, somn, stat acasa, iar somn.

Joi: cercuri la liceu, somn, stat acasa, configurat noul blog, iar somn.

Vineri: cine mai avea chef de ore dupa un asemenea mini-week-end? La ora de engleza am discutat despre J. Swift si alte subiecte, iar la istorie am “facut” bradul de Craciun. Imi place sa ma urc pe catedra si pe o banca sa agat niste chestii pe pereti. La sport am jucat putin volei apoi m-am uitat la colegii fara note cum dau proba de saritura in lungime de pe loc. La matematica iar n-am scris nimic si materia devine din ce in ce mai misterioasa pentru mine, la religie am discutat despre poruncile 5-10 din decalog si la latina am facut recapitulare pentru teza, cred. Aaaaa, si ne-am aranjat bancile in U, chestia asta mi-a amintit de scoala generala.

Comentariile sunt inchise.