Scoala de vara: 13-17 iulie

Iar am facut greseala de a scrie articolul vineri si nu imi amintesc ce s-a intamplat in zilele trecute.

Luni: consiliu la scoala, trebuia sa venim la ora 14:00 dar am fost anuntati gresit sa venim la 14:45. Orele au fost scurtate, dar nu m-a deranjat. Sincer sa fiu, ador zilele de consiliu. La ora de desen am desenat un pod si am ras de profesoara. La romana am vorbit despre Ion si ne-am pregatit moral pentru teza ce urma a doua zi.

Marti: ziua primei teze, despre care am vorbit in postul acesta. Am avut noroc de subiect la alegere si am scris cat de mult si de rapid am putut. Nu am fost la chimie si la franceza, pentru ca am vrut sa invat. Din cauza asta m-am certat putin cu Lemo. La chimie ma asteptam sa iau 4 si nu vroiam sa imi stric moralul inainte de teza, dar am aflat ca nu au fost aduse testele.

Miercuri: nimic special, am ascultat glume de-ale profului la ora de geografie. La matematica n-am scris nimic, la fel ca intotdeauna (de cand a inceput liceul n-am un caiet pentru matematica, oricum nu pricep mare lucru din ce se preda), la engleza am discutat si am facut si cateva exercitii, cred.

Joi: la biologie am scris vreo 3 pagini intr-o ora, la frenceza am stat degeaba cat timp altii erau ascultati (deh, eu am avut noroc sa scap mai usor la traducere) la povestirea unui text. La fizica nimic interesant, la TIC am asistat la o scena lacrimogena dupa ce o colega a luat 8 (dom’ne, atat stii, atat meriti) si la istorie am vazut cateva proiecte legate de Napoleon.

Vineri: la engleza am discutat despre teza clasei profesoarei de engleza, am discutat si ce mai primim noi la teza. La istorie putina predare, la sport am dat proba de saritura in lungime de pe loc (si am gasit o saltea uriasa in sala mica de sport a liceului, numai buna de aruncat pe ea). La… matematica iar n-am scris nimic, la religie era sa ma ia somnul si la latina am luat un 9 (pomana). Tot azi am aflat (din nou) cat de rau pot sa o ia unii oameni pe aratura.

Comentariile sunt inchise.