Salopetele cu pieptar din catalogul Safety One

salopeta pieptarIntr-un mediu de lucru ce impune conditii vitrege, EIP ( echipamentul individual de protectie) trebuie sa fie unul complet, astfel incat sanatatea si integritatea angajatului sa nu fie deloc periclitate in timpul programului. Indiferent de anotimp, exista anumite componente ale EIP-ului care nu trebuie sa le lipseasca angajatilor, iar salopeta cu pieptar este un exemplu pe masura. In timpul sezonului cald ea poate fi purtata peste tricou, alegandu-se un material care permite respirabilitate, in timp ce anotimpul rece vine cu reglementari din punctul de vedere al materialelor, fiind solicitate tesaturile calduroase si impermeabile.

Pentru cei care sunt angrenati in domeniul constructiilor sau al instalatiilor electrice, propunem nu mai putin de trei modele din catalogul producatorului Safety One.

61937C – Cu un design complet, aceasta salopeta infatiseaza si un pret pe masura functionalitatilor sale. Asadar, pretul cu TVA al acestui echipament se ridica la pragul de 153, 10 RON, insa avantajele sunt pe masura efortului financiar depus. Materialul din care este confectionata salopeta reprezinta o combinatie de 35% poliester si 65 % bumbac, ceea ce inseamna un plus de confort si de mobilitate pentru angajat.

Avand in vedere faptul ca pieptarul salopetei este unul dublat, el este si mult mai rezistent. Pe suprafata pieptarului este inserat un buzunar spatios, sistemul sau de inchidere fiind unul suficient de ermetic ( doua capse si o clapa ). Buzunarul de pe pieptar este primul dintr-un ansamblu destul de vast, in constructia echipamentului infatisandu-se inca un buzunar la nivelul soldului, doua pozitionate in partea anterioara, unul destinat depozitarii riglei, dar si alte doua buzunare special configurate pentru a introduce aparatoarele pentru genunchi.

61937D – Disponibil la un pret mult mai accesibil pentru angajatorii care nu dispun de un buget foarte amplu pentru investitiile in echipamentele de protectie, modelul in cauza este confectionat 100% dintr-un material organic, respectiv bumbacul. Asadar, pentru doar 98, 06 RON puteti intra in posesia unei salopete cu pieptar clasic, a carei greutate atinge 270 miligrame/ mp.

Si aceasta piesa vestimentara este caracterizata de un buzunar frontal dublat, dar si de alte doua buzunare aplicate in zona centrala pentru depozitarea diverselor accesorii de lucru. Betelia este ajustabila, iar marimile ajung de la 42 pana la 64. Gama coloristica este si ea foarte permisiva, in grila catalogului Safety One infatisandu-se culori neutre, precum albul si negrul, dar si optiuni mai vivace, asa cu ar fi bleumarinul, rosul sau verdele inchis. Va intrebati la ce v-ar putea folosi culorile intr-un mediu de lucru atat de sobru? Raspunsul este unul interesant pentru angajatori, respectiv cel al diferentierii departamentelor.

61937TC – Cel mai profesionist echipament adus in discutie, salopeta 61937TC prezinta o compozitie bazata 35% pe bumbac natural si 65% pe poliester, ceea ce inseamna ca este mult mai durabila impotriva intemperiilor exterioare. Produsul este prevazut cu o sumedenie de artificii la nivelul designului care nu au alt scop decat sa isi exprime utilitatea in fata purtatorului.

Sistemul de inchidere al celor douasprezece buzunare este oferit de tehnologia Velcro. De asemenea, un alt avantaj consta in tivul reflectorizant al acestui model, care face echipamentul vizibil si in momentul in care angajatul este expus in zone circulate. Pretul este unul ceva mai ridicat, care pe o singura bucata poate ajunge la 198,29 RON.

Care este preferata voastra?

Comentariile sunt inchise.