Revin si spun din nou

Mi-e rusine ca o asemenea persoana, care ocupa o functie importanta in partid, care vrea sa ocupe o functie si mai importanta in Guvern, se preteaza la asa ceva: sa se filmeze in timp ce isi inseala sotul, intr-o masina….si isi face singura publicitate, distribuind caseta cu pricina! (pentru ca asa ceva nu putea fi, sub nici o forma, filmat cu “camera ascunsa” a cuiva care i-ar fi urmarit pe cei doi….)

si pentru ca nu pot sa public personal un asemenea filmulet pe blogul meu (si asa, e prea mult, faptul ca l-am privit!!!) pot doar sa va indic ..o cale…de a cauta..pe surse! si veti gasi singuri raspunsul!

mie, acum, mi-e rusine!

nu as vrea sa cred ca aceasta persoana va reprezenta partidul (PSD) sau orice partid in viitorul Parlament!

(hotul neprins – negustor cinstit – nu apelez la false pudori sau ipocrizii, dar despre ce nu stii saui nu ai dovezi – nu exista! doar pe vorbe si banuieli nu poti acuza pe nimeni! Aici, din pacate, e chiar prea clar! )

P.S.

Domnule Presedinte ,

poate am gresit noi partidul !

Poate nu mai intelegem “noi mersul” vremurilor – daca asta este noul mod de “promovare”, pe baza concursurilor de miss si a “aptitudinilor” de adecvare la spatiul ingust al automobilelor membrilor conducerii … sa plecam de aici, sa lasam oamenii in pace, sa-si vada de “treburi”!

Ne transformam, tot mai mult in…altceva!

Un lampion rosu la usa si…gata! o mai avem de “preluat” pe Laura Andresan sa candideze undeva, intr-un colegiu la… Urlati, de exemplu. A, pardon, asta e dat – se duce Ana B. acolo…

Comentariile sunt inchise.