Reclama la pizza. Cu raposati…

In Noua Zeelanda, lantul de pizzerii Hell Pizza a retras un clip de promovare facut special pentru Halloween. In reclama, scheletele animate a trei personalitati decedate dansau pe morminte. E vorba de Edmund Hillary, actorul Heath Ledger si Regina Mama dasand pe “Thriller-ul” lui’ Michael Jackson.

Mai multi spectatori pe care a fost „testat” clipul n-au gustat ideea. Iar familia lui Edmund Hillary, decedat in ianuarie, a declarat ca toata treaba asta e de un gust indoielnic (conform BBC).
Hell Pizza si-a cerut scuze si a retras reclama.
Oricum, pizza asta din hell e obisnuita cu controversele. Anu’ trecut au avut o reclama in care Hitler saluta cu o pizza in mana, iar o comanda la “Lust” pizza venea cu prezervative. Bonus!

smart guess: ce n-ar face comerciantii ca sa-si vanda marfa, ha?! Mai ales in vremuri de criza. Desi afacerea merge, e posibil ca in vreun moment de slabiciune Hell Pizza sa faca un pact cu… you know who. Ca de promovat, l-au promovat. Desi campanile sunt indoielnice (mai putin aia cu Bush “Hell. Too Good For Some Evil Bastards”) Produsele lor sunt ispititoare si nu poti sa spui ca se ascund dupa vreun… deget.

smart link: Hell Pizza website e tras in negru si lucrat in cele mai mici detalii (pana si telefonu e cu 666) Desi e smart(a) treaba, mie nu mi-a facut pofta de nimic, ba chiar nu stiam cum sa ma retrag pe nesimtite pana nu-mi pica vreun flash in cap. Merita o vizita. Doar una 😉 And don’t “Sell Your Soul” pentru pepperoni.

smart hope: asteptam replica… in alb 😀

 

Comentariile sunt inchise.