Recenzie Django Unchained (2012)

Django Unchained, sau Django Dezlantuit, este un film lansat la finalul anului 2012 cu premiera in Romania pe data de 18 ianuarie 2013. Acest film, de gen western, il are ca regizor si scenarist pe Quentin Tarantino si are o distributie foarte interesanta cu actori de marca precum Leonard DiCaprio sau Samuel L. Jackson, dar si multi altii.

Personajul principal Django, interpretat de Janie Foxx, este un slav cu un trecut plin de violenta si batai. Acest lucru l-a adus in serviciul lui King Schultz, jucat de Christoph Waltz. Acesta era un vanator de recompense care era pe urmele fratilor Brittle, doi ucigasi pe care nu a putut sa ii prinda pana acum.

Aici intervine Django, el fiind singurul care putea sa il ajute il acest caz cu o singura conditie, acesta sa fie eliberat. Conditiile au fost implinite, Django a fost eliberat, fratii Brittle au fost prinsi, iar personajul principal a ales sa fie in continuare un vanator de recompense, dar avea un scop.

Scopul sau principal era, cu ajutorul lui Schultz, sa isi gaseasca sotia. Ei au fost despartiti acum mult timp iar aceasta vrea sa o gaseasca. Daca a reusit sau nu, va invit sa va duceti la cinema pentru a urmari Django Unchained, un film genial din punctul meu de vedere, dar si din punctul celor dela imdb, avand o nota de 8,7. si care domina box office-ul atat la noi in tara, cat si in afara, depansind alte filme foarte bune precum Gangster Squad, Life of Pi sau The Hobbit.

Comentariile sunt inchise.