Razboiul stelelor

De vreo saptamana, seara de seara, incepand cu ora 21,00, ma uit cu fiica-mea la Razboiul stelelor, luat in ordine cronologica a desfasurarii actiunii, adica mai intai episoadele produse in anii 2000 (aproximativ), adica cele noi, apoi pe cele vechi din anii 80-90in fiecare zi cate un episod.

Acum am ajuns (din nou!) la episodul 2 cronologic, in care Jar Jar Binks devine reprezentantul reginei in Senat! Jar Jar e acel personaj simpatic si cam stangaci, cu urechile lungi, care produce mai mult incurcaturi si in general vorbeste mult si fara rost si toata lumea face glume pe seama lui.

E, acum, Jar Jar devine inlocuitor de senator, adica persoana influenta si mai ales cu putere de decizie! Si Lordul Sith (personajul evident, negativ) adica Marele Cancelar, inca nedat in vileag, se face ca are o discutie cu niste acoliti de-ai lui, de fata cu bietul Jar Jar, laudand-o pe senatoarea AmidalaE, daca senatoarea ar fi fost aici! Cine sa faca o asemenea propunere indrazneata? Trebuie sa fii curajos sa faci asta! si Jar Jar cade, evident, in plasa, si cere el Senatului sa dea puteri sporite Cancelarului, pentru a ajuta Republica in razboiul de secesiune.

Si e asa de dragut si de mototol, si de stangaci, aproape prostanac de dragut!

Daca, cateodata (cel mai des) mi se inchid ochii in timpul filmului(filmelor) si numai comentariile fiica-mi ma readuc la realitatea concreta, fragmentul asta de film m-a facut foarte atenta si dintr-o data am inceput sa remarc niste asemanari, evident intamplatoare, cu personaje in viata si celebresi uite asa, filmul a devenit foarte captivant.
Mai sunt cateva personaje de film: Yoda, Obi Wan, Darth Vader, Lordul Sidious.pentru care nu am gasit, inca, corespondentulsau da?

Comentariile sunt inchise.