Prima saptamana de scoala

Luni: N-a fost prea mare activitate pe la ore, profesoara de muzica sau de desn a lipsit de la ora, la fizica am uitat sa-mi fac referatul despre motoarele Otto si Diesel… La romana am discutat despre faimoasa poezie a lui Eminescu, “Floare albastra.” Incepe sa mi se ia de preaslavirea geniului Mihai Eminescu – in scoala generala parca era Nicolae Ceausescu inainte de ’89 – avea propriul colt, o masa cu carti si tabloul sau, ma mir ca nu i-au pos si o candela. Nici la psihologie n-a aparut profesoara, bucuria celor ce nu-si facusera referatele.

Marti: Ora de franceza, a lipsit profesoara astazi, cand eram si eu pregatit sa ii citesc dialogul pe care l-am avut ca tema (bine, nu eram pregatit). La chimie am terminat cu alcanii si saptamana urmatoare dam test… Asta inseamna ca eu am terminat de tot cu chimia, ca nu am priceput absolut nimic din capitolul asta. La psihologie a aparut profesoara si ne-a anuntat ca toti avem de facut cate un referat. Eu am de facut despre… pasiune si dragoste?

Miercuri: Ultima zi din saptamana alaturi de Eminescu, la ora de romana, cu care am si inceput. La matematica iar fara caiet, din pacate, nu ca as fi in stare sa inteleg ceva din logaritmi. Cateodata mi-e mila de profesor, ca scrie singur pe tabla si majoritatea sunt(em) preocupati cu altceva, e singura ora la care se intampla asta. Geografie si o nota de 10 dupa o scurta ascultare. Istorie si Revolutia de la 1821, adica am mai pus si eu un titlu dupa vreo 5 sau 6 pagini de scris continuu in mai multe ore.

Joi: Am stat 2-3 ore sa-mi fac tema la biologie, pe care am observat ca mai multi au avut-o, din cautarile pe care le-am facut pe Google (o sa si postez raspunsurile mele intr-un alt articol, poate ajuta pe cineva). Tema a fost utila pentru ca ne-am trezit cu un test de 3 subiecte din sistemul digestiv. La franceza s-a amanat ascultarea pe care profesoara o avea pregatita pentru cei fara a doua nota. Eu l-am desenat pe Robocock si am starnit hohote de ras in timpul orei. La fizica profesoara a fost ocupata cu doi elevi pe care ii pregatea pentru olimpiada asa ca eu am jucat Tetris pe telefon (si mi-am pus in minte sa-mi iau un joc din ala clasic de Tetris, cu 99 jocuri in 1, sper sa gasesc). La TIC m-au apucat dracii pentru ca unii care n-au habar de ce se preda vor note mari si se milogesc 20 de minute pentru asa ceva.. La istorie, cred ca iar cu Revolutia…

Vineri: La ora de engleza trebuia sa facem o scurta compunere in care sa ne descriem, dar cum eu urasc acest lucru si nu aveam inspiratie m-am lasat pagubas. La sport am jucat volei, am mancat un sandwich si am ras de Lemonade, ce se chinuia sa deschida o usa intepenita. La educatie antreprenoriala n-am fost prezent, ca imi fusese lene sa scriu un CV. La matematica nu m-am intors dar am aterizat la religie… Ca mai apoi sa plec de la latina.

Si cum sa inchei saptamana decat cu profa de latina in acelasi autobuz cu mine? Bine ca m-am ascuns dupa o “teava” de carton.

Comentariile sunt inchise.