Prima impresie despre Barcelona

Hola!

buenos dias, companeros!

am sosit aseara direct de la Barca, obositi, transpirati, plini de praf si mai ales de amintiri!

A fost super frumos, cald, soare, apa buna, fara valuri (foarte adanca aproape imediat, fara platoul lung cu care eram obisnuiti de pe litoralul romanesc!!!)

Am incercat sa vedem cat mai mult din oras, din regiune, in cele 6 zile petrecute acolo, asa ca pot sa spun ca odihna a fost ultimul cuvant pe care il pronuntam sau la care ne gandeam macar.
Am vizitat Barcelona, evident zona clasic-turistica, pe jos, cu o hartulie in mana, incercand sa atingem maximum de obiective omeneste posibile, avand in vedere ca era foarte cald, mult mult soare, noi eram imbracati destul de mult (dimineata parea ploiasa si intunecata, asa ca am crezut ca va fi o zi ideala pentru o lunga plimbare – ceea ce s-a dovedit fals, fals, fals – a fost soareeeeeee!)

Acvariul este absolut fantastic, cu tunele de sticla prin bazinul plin de pesti si alte animale marine, asa incat le poti vedea inotand pe deasupra ta! super interesant! si pretul biletului de intrare este pe masura (18 euro!) iar in interior, inca de la intrare ti se fac poze, din loc in loc, instantanee cu camere mai mult sau mai putin ascunse iar la iesire daca vrei sa le cumperi…8 euro poza! mare, frumoasa, intr-o mapa colorata…ce mai, iti ia ochii..si banii in acelasi timp! 2 poze – 16 euro, scurt.

Comentariile sunt inchise.