Prea multe de povestit

am sa va explic mai pe larg aici, pentru ca sunt multe de povestit….

Complicatiile de dupa operatia mamei mele, cred eu, sunt datorate si faptului ca are si glaucom cu unghi inchis, pentru care a facut o interventie, cu laser, acum 2 ani…si de care, cred eu, doctorul a “uitat” sau nu a tinut seama….cred.epet, nu am pregatire medicala, dar vad urmarile interventiei, citesc pe net, caut, ma intereseaza…ca e vorba de mama mea! asta e!

apoi, imediat dupa operatie se plangea ca are o senzatie de ‘musculite” care ii zboara prin ochi…a spus de mai multe ori acest lucru asistentelor, doctorului (la cele 2 vizite gratuite!) dar nu a luat-o nimeni in seama, nu i s-a explicat nimic.

La cea de-a treia vizita (acum era platita!) doctorul, grabit, pentru ca mama insista cu “musculitele” ei, a apelat la un fascicol foarte puternic de lumina, pentru a putea ‘privi” in interiorul ochiului – ceea ce mama a resimtit ca o arsura foarte puternica care a durut-o tare! fara alta explicatie, doctorul i-a spus ca sunt resturi de iris si ca in doua luni trec, programand-o in februarie la un nou control! si i-a spus sa inceteze tratamentul cu picaturile antibiotice si sa reia tratamentul cu Xalatan de dinainte…Asta a costat 1 mil jumate lei vechi!

A doua zi avea ochiul umflat (nu se mai decshidea) pleoapa rosie si lacrima incontinuu….

A sunat la clinica si o doctorita (foarte cunoscuta, cu multe lucrari pe net – am gasit-o ulterior, in timp ce ii cautam o explicatie- eu! – pe net, mamei mele, pentru a o linisti – sau nu…) i-a dat, telefonic, doua medicamente (solutii extrene, picaturi antibiotice, de pus in ochi!)

Comentariile sunt inchise.