Porti metalice pentru accesul auto. Cum le alegi?

Porti din fier forjatCei care stau la curte, mai ales pe bulevarde intens circulate, stiu cat de importante sunt portile, atat cele pietonale, cat si cele pentru accesul autoturismului. De cele mai multe ori, oamenii aleg sa nu se expuna chiar atat de tare si, de aceea opteaza pentru porti metalice si garduri inalte, care sa ii fereasca de ochii trecatorilor.

Nu exista dimensiuni standard, astfel ca fiecare poate stabili inaltimea pe care sa o aiba poarta. Este recomandat ca aceasta sa nu fie totusi foarte inalta pentru ca va crea aspect de fortareata si va produce un efect inestetic, care nu se potriveste cu design-ul locuintei.

Cum alegi poarta potrivita?

O firma specializata va analiza situatia si va discuta cu tine si familia ta, pentru a identifica nevoile si dorintele voastre in raport cu initierea lucrarilor de ridicare a unor porti de acces. Impreuna cu echipa trimisa la fata locului, vei alege varianta potrivita pentru locuinta ta. In functie de datele colectate pe teren, specialistii vor recomanda anumite modele si materiale, iar tu va trebui sa tii cont de ele.

Modelele sunt realizate pe comanda, astfel ca poti propune propria viziune despre cum ar trebui sa arate o poarta de acces. Daca esti in pana de idei, vei consulta catalogul cu modele deja realizate sau cu unele proiectate. Nu uita, daca ai o idee indrazneata, discuta cu specialistul despre ea. Iti va realiza pe loc o schita, iar tu vei decide daca este ceea ce iti doresti sau nu.

O companie serioasa nu va cultiva in mintea clientului dorinta de cantitate. Acesta este si motivul pentru care echipa de profesionisti nu realizeaza modele standard de porti metalice. Aceasta firma pune foarte mult accent pe calitate, pe personalitate si individualitate, astfel ca incearca, prin toate fortele sa aduca la viata o idee geniala. Daca esti in pana de idei, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca cineva te va ajuta cu sfaturi. Uneori, este nevoie doar de o idee, ca tu sa poti sa dezvolti un plan maret si sa iti dai seama de caracteristicile pe care iti doresti sa le aiba o poarta de acces.

Poarta de acces auto

Nu trebuie sa uiti nici de poarta de acces pentru autoturism. De cele mai multe ori, ea fiind mai mare, ofera posibilitatea proiectantului de a jongla cu forme si modele. In general, portile de acces auto au in jur de 4 metri latime, insa nu este o dimensiune standard. Daca optezi pentru o latime mai mare, nu este nicio problema. Produsele se realizeaza pe comanda, astfel ca iti poti satisface toate nevoile, nefiind limitat de anumite standarde.

Poti opta pentru actionarea manuala sau pentru cea automatizata. Actionarea manuala este cel mai des intalnita si multi posesori de masini opteaza inca pentru aceasta varianta. Cei mai comozi, insa, au inceput sa aiba in vedere actionarea automatizata. In acest fel, ei nu mai sunt nevoiti sa coboare si sa deschide portile metalice de acces auto, pentru ca pot face acest lucru, doar actionand un buton.

Pentru aceia dintre noi, care sunt mai nehotarati, Tekka System aplica un sistem de actionare manuala, care, in timp, poate fi modificat si automatizat. In acest fel, daca tu te razgandesti peste cateva luni si iti dai seama ca e destul de obositor sa cobori mereu pentru a deschide portile, iti poti instala sistemul automatizat.

In alegerea unei porti metalice de acces, tine cont de faptul ca aspectul ei comunica ceva lumii, exteriorului. Mai ales in cazul in care detii o companie, portile trebuie sa reflecte prestanta, reputatia, dar si siguranta angajatilor.

Comentariile sunt inchise.