Port Aventura

Era sa uit ce a fost bomboana excursiei noastre: parcul de distractii Port Aventura! super parc, asemantor Disneylandului, dar parca mai mare, cu mai multe locuri de distractie, tobogane de apa, mountaignrussuri de diverse dimensiuni, calusei, lanturi, invartitori (gen “balerina” noastra din Mamaia!) dar pe alte desene – canute de cafea, ibrice care se invarteau pe un platou, balauri chinezesti, masinute electrice -dar mult mai rapide decat cele cunoscute de mine, cel putin!

cel mai mult mi-au placut toboganele pe apa, pentru ca aveau caderi de inaltime mici, pe gustul meu, te stropeau cu apa, era distractiv, ce mai!

trenuletele in schimb…era necesara o protectie sporita, cu centuri adevarate, care te fisxau efectiv in scaun -aveau viteze foarte mari, acceleratii de la 0 la 300 km in 3,5 secunde! asa scria in explicatiile lor cel putin – si in fata carora, evident, m-am retras in plina glorie, si mi-am asteptat restul familiei sa se distreze! nu imi face bine excesul de adrenalina si nu inteleg de ca sa ma supun, singura, unor astfel de “teste”! sincer: mi-era atat de frica, ca imi paralizasera mainile, de cand am vazut ce facea “trenuletul” ala, asa ca nici nu s-a pus problema macar, daca sa ma urc sau nu in el!!!!

Comentariile sunt inchise.