Politista porno, oh noes

Am primit acum cateva minute un link de la o poza de pa cancan. Cine o fi photoshopat poza mare ori era prost, ori era copilul vreunui angajat. Rezultatul il gasiti mai jos. Cica frumoasa asta e angajata la MAI si ii place sexul:

R: Cu ce te ocupi?
I: Funcţionar public.
R: Mai exact? Angajată la primărie, profesoară, doctoriţă, poliţistă…
I: Poliţistă. La o direcţie din cadrul MAI, la parcul auto. Dacă ai vreo fantezie, să fii legat la mâni cu cătuşe, să-mi zici! Îmi place să domin. Să fiu eu cea care are iniţiativa în pat.
R: Şi soţul ce zice? Sau nu eşti măritată?
I: Păi el ştie? Ce, sunt nebună?
R: Deci eşti căsătorită.
I: Da, şi a am o fată de 21 de ani. M-am măritat de tânără, că de mică mi-a plăcut p…a!

Puteti gasi articolul integral acolo, dar nu merita citit. Femeia e o stramba, atat la fata cat si la corp, nu e angajata MAI si nu stiu cat de mult ii place madularul.

Stiri facute din nimic, pe asta ne bazam in ziua de azi. Stirile de la ora 5 sunt parfum fata de gunoaiele din ziarele astea. Macar acolo chiar i-a dat Gica lui Vasile cu sapa-n teasta, asta nu e la MAI si mai si suge, probabil ca o face doar pe-a doua. Atatea mizerii in presa ca-ti vine sa nu treci pe langa chioscurile de ziare. Trec pe strada si involuntar ma uit intr-o parte si in alta, ca nu pot sa merg cu capul in pamant ca sa gasesc o moneda de 10 bani. Ajung la chioscurile de ziare si vad niste tate, una intr-o pozitie indicenta: “uau, asa de naspa au ajuns astia cu Playboy-ul?” – nu, cand ma apropii vad ca e un rahat de Click sau Cancan, pe prima pagina fiind vreo scursura cu silicoane care a ajuns vedeta si nu mai are pamant sub unghii. N-ai ce sa faci, sexul se vinde, dar despre asta o sa pomenesc alta data, poate.

Comentariile sunt inchise.