Plus Noi necastigatori

După ce Școala lui Andrei anunța că lista câștigătorilor se va publica pe data de 29 iunie (la sfârșitul zilei), uite că juriul Școlii lui Andrei ”și-a uitat cataloagele deschise” până pe 30 iunie. Dar, e ok, că de când cu prelungirea termenului de votare/înscriere a proiectelor, nu ne-a mai surprins faptul că cei de la Școala lui Andrei sunt neserioși și întârzie cu anunțul, că e greu ca și mare concurs național, care este, să îți respecți regulamentul, right? În fine.

Ideea este că echipa PLUS NOI a obținut un punctaj de 65 din 100 și, din păcate, nu se află  pe lista câștigătorilor. Nici măcar pentru premiile speciale nu s-a calificat. Așadar, le mulțumesc, în numele echipei, tuturor celor care au votat, au scris, au dat un RT sau un Like pentru proiectul Esența Vieții!Fiindcă rar ți-e dat să vezi atâția oameni care se mobilizează pentru o astfel de cauză…

Sinceră să foarte fiu, la ce dovadă de neseriozitate au dat cei de la Școala lui Andrei în ediția de anul acesta, eu, dacă aș fi profesor, nu mi-aș amăgi elevii cu un așa concurs. Dar nu pot să contest deciziile juriului. Pe de-o parte, aș vrea mai multe detalii despre anumite aspecte ale acestui concurs, pe de altă parte nu mai vreau să aflu nimic.

Felicitări echipelor câștigătoare!

Comentariile sunt inchise.