Planuri de acasa pentru o vacanta de vis in Bulgaria

Surpinzator este faptul ca statiunea Bansko a ajuns treptat una dintre cele mai apreciate destinatii montane din zona central – estica a Europei, castigand in detrimentul altor locatii luxoase de pe teritoriul Elvetiei, Italiei sau Austriei. Muntii Pirin sunt cei care gazduiesc in zona lor inferioara orasul Bansko, un impozant afluent al raului Mesta aflandu-se la o distanta minima de frumoasa asezare bulgareasca. Un alt avantaj pe care il prezinta pozitionarea sa este numarul destul de mic de kilometri pe care trebuie sa ii parcurgeti pana la capitala Sofia, un centru social interesant pentru peisajul bulgaresc. Avand statutul privilegiat de capitala, aici aveti posibilitatea de a va petrece timpul in centrele comerciale populare, dar si sa vizitati obiectivele turistice mai importante.

Exista mai multe aspecte de care trebuie sa tineti cont in momentul in care va planificati un sejur la ski in Bulgaria, doua puncte de interes fiind modalitatea de transport pe care o veti aborda si facilitatile pe care le urmariti la selectionarea unei unitati de cazare. Cea mai buna recomandare in acest context este sa mizati pe rezervarea unui sejur fara transport comun avand in vedere cheltuielile minime pe care le implica depasarea cu masina personala. O modalitate convenabila pentru calatoriile in statiunile bulgaresti – deplasarea cu autovehiculul individual este o solutie care va genereaza simultan confort, mai ales daca doriti sa mergeti in vacanta cu familia si aveti multe bagaje, dar si un pret accesibil pentru un bugett mediu.

In mod normal aveti mult mai multa libertate daca mizati pe calatoriile cu masina personala pentru ca nu dispuneti de acel orar fix care prevede atat opririle pentru masa, cat si momentele de recreatie pentru sofer sau grup. Un drum cu masina pana in Blagoevgrad Bansko este o adevarata placere, mai ales daca sunteti acompaniat de membrii familiei si se creeaza o atmosfera destinsa si reconfortanta, un preludiu excelent pentru o vacanta de vis. Singurele aspecte pe care trebuie sa le rezolvati in prealabil sunt legate de acumularea tuturor documentelor legale care va pot restrictiona accesul intr-o tara straina, dar si o serie de verificari orientate spre starea de functionalitate a autoturismului personal.

Al doilea aspect este relativ simplu, agentiile turistice fiind cele care genereaza pachete promotionale pentru clientii fideli, dar si oferte last-minute pentru cei mai putin hotarati si chibzuiti. Ei bine, nu trebuie sa mizati pe un hotel ce detine calificativul maxim de stele insa trebuie sa va asigurati de faptul ca respecta intr-o mare masura gama facilitatilor indispensabile pentru o sejur confortabil. Foarte important este confortul termic constant insa trebuie sa cititi referinte si despre modul in care este organziata bucataria, mai ales daca mizati pe servicii all-inclusive. Peisajul montan bulgaresc este recunoscut pentru calitatea serviciilor all inclusive, bucatariile restaurantelor lor fiind prevazute cu multiple echipamente frigorifice, tocmai pentru ca alimentele au nevoie de un mediu propice de depozitare.

Unele vitrine frigorifice Industrial Cold dispun de o compartimentare ingenioasa, astfel incat sa nu fie supraaglomerata zona destinata gatitului. Nu se omite niciun detaliu in momentul in care se fac investitii in aparatura frigorifica pentru ca exista norme legale stricte care trebuiesc respectate. Orice neplacere pe care o sesizeaza turistul ajunge direct la organele de specialiate, care fie vor implementa masuri stricte la nivelul hotelului respectiv sau ii vor modifica abrupt calificativul. Cel mai bine este sa investiti putin mai mult in alegerea unitatii de cazare pentru a nu ajunge in ipostaza de a lasa un astfel de detaliu sa va strice vacanta.

Comentariile sunt inchise.