Pisicile mele…si ale vecinilor

  1. Chitzy – cel mai frumos si mai scump pisoi! Are 1 an si 2 luni…
  2. Bibi – sau Hotelierul (stapanul lui construieste, la 2 case de noi, un hotel – de zgomot si de frica muncitorilor, a ajuns la noi si nu a mai plecat! Vecinul ne-a “certat” oarecum (”daca ii dati numai pizza”) dar problema e mai complexa, nu se rezuma numai la mancare ci si la joaca, ingrijire, atentie, dragoste!
  3. Farul – cam fricoasa, sta si ne supravegheaza mult inainte de a indrazni sa vina sa caute de mancare….
  4. cei 2 pisoi ai lui Cleo, o pisica birmaneza care nu apare in poze….

Bibi, foarte fotogenic, cu sprancenele si mustatile lui imense si albe – in ciuda infatisarii, si el are 1 an si ceva, dar are dimensiunile mai mari decat Chitzy, care e mai…mignon…

Chitzy, care e si mis si cam fraierut, a luat bataie de 2 ori in vara asta, avand ranite labutele, urechea…am ajuns si la doctor cu el pentru infectia de la o muscatura! Acum, sta cuminte in curte, iar noapte, tanti Dida, vecina noastra si stapana lui de drept, il baga in pivnita sa il fereasca de alte belele…dar la iarna va fi frig si in pivnita! si el e asa mic si delicat!

Are 2 zgardute – una de piele, maro, cu tinte (de fitze!!) si una rosie – antipuricoasa! nu prea are efect, pt ca il spalam si depuricam de fiecare data…dar e mai…trendy asa…cu doua zgarde! nu mai are nimeni!

 

Comentariile sunt inchise.