Pe ultima suta de PLAI

În ultimele două zile am tot fost în vizită la Muzeul Satului Bănăţean, casa PLAI, unde voluntarii muncesc câte (cel puţin) opt ore, zilnic. Mai sunt doar câteva zile până începe festivalul şi sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile. Mi se par de-a dreptul extraordinari toţi acei voluntari, în frunte cu Ţuca şi  Norbert Tako, şi la fel de extraordinară e şi atmosfera pe care o creează ei acolo. Oamenii-s plini de un entuziasm molipsitor, mereu cu zâmbetul pe buze şi se bucură împreună de fiecare lucruşor pe care-l contruiesc, de fiecare “cărămidă” pe care o mai clădesc pentru acest festival, atât de important pentru Timişoara.

Ieri, de exemplu, lucrau de zor la Scena Mare.

Zona de camping e deja gata.

Şi la zona de chill încă se mai lucrează, fiindcă voluntarii îşi doresc ca, între concerte şi toate activităţile culturale, musafirii PLAI să aibă şi un loc mişto pentru relaxare.

Anul acesta, pentru prima dată, PLAI va avea şi o zonă VIP, că doar aşa-i şade frumos unui festival, situată chiar în partea stângă a Scenei Mari şi unde vor intra doar persoane autorizate. Sunt invidioasă încă de pe acum pe cei care vor avea acces în această zonă şi vor sta cu artiştii.

Nu ştiu dacă aţi aflat, dar PLAI a lansat şi o aplicaţie, pentru Android şi iOS. Vă recomand s-o downloadaţi ( e gratuit!) şi s-o folosiţi în timpul festivalului, pentru că oferă toate informaţiile legate de program. Vă reamintesc că biletele se pot achiziţiona cu 20% reducere de la Eventim şi din magazinele Cărtureşti, Germanos, Vodafone şi Orange.

Comentariile sunt inchise.