Parerea feminina despre concursurile de miss in partide

Daca nu era scandalul campaniei antifumat, poate ca nu l-as fi vizitat….Auzisem de el, diverse povestiri, mai ales faptul ca e bun, informat la zi….si ca am sa gasesc multe lucruri interesante….

Din diferite motive am tot amanat aceasta vizita…Azi, intre doua legi, un acord comercial si un raport cu ceva probleme, am gasit o pauza de 5 minute si mi-am zis ca nu strica, hai sa trag cu ochiul…

e, si iata ce am gasit! sincer? la inceput mi-am zis ca e un alt mod de a vedea politica. oare? poate asta vedeam si pana acum, dar nu realizam ce vedeam….
vizitati blogul Palatului Sutu !!! ….n-o sa regretati!

pentru o imagine edificatoare, priviti mai jos! (la adresa de mai sus vezi gasi cu muuuult mai multeee va asigur! si va promit!)

  • imagini inedite (pentru mine cel putin…) de la concursul de Miss PSD (???)
  • poate sunt eu invechita, baba si carcotasa….dar exista asa ceva??? este nevoie de asa ceva? ce cautam noi in politica??? clasamente de frumusete!!?? nu cumva am gresit organizatia? fetele astea, dragute, doamn fereste – ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, nu, asa se spune parca? – vor fi/sunt viitoarele candidate la Camera, Senat , in administratia locala….??? Oau!

Intrebare retorica:
pana unde poate “merge” moralitatea in politica romaneasca? pana la aparitia, in dialog a expresiei “loc in Parlament” ???

Comentariile sunt inchise.