Paletele de farduri neutre care au castigat atentia publicului feminin

theBalm Nude`tude Eyeshadow Palette

De ce este grozava aceasta paleta de farduri? In primul rand, ea contine toate culorile de care ai nevoie pentru a incepe cu un machiaj simplu de zi si pentru a termina cu unul dramatic, de seara. De asemenea, femeile care au testat paleta the balm Nude`tude spun ca ea este usor de folosit, iar ambalajul este unul care atrage atentia. Cele care au oferit un review paletei s-au bucurat de gradul intens de pigmentare al fardurilor. Aplicat peste un primer de ochi, fardul va capata stralucirea si intensitatea pe care o viseaza orice femeie!

Palete de farduri neutreUrban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette

O sa ramai surprinsa de aceasta paleta de farduri pentru ca ea urmeaza tiparul deja abordat de brandul UD. Paletele din gama Naked ofera culori bogate, cu o textura care dureaza intreaga zi sau intreaga noapte. Alte femei iubesc versatilitatea paletei. Spre exemplu, nuanta mata Dirtyseew combinata cu nuanta Whiskey in coltul interior al ochiului si pe pleoapa de jos a ochiului confera un look frumos, ireprosabil chiar si din punctul de vedere al unui make up artist desavarsit. Password, pe de alta parte, este o nuanta care se poate plia frumos cu orice alta culoare calda din paleta, construind un look dramatic de seara.

Chocolate Bar Too Faced

O combinatie delicioasa de saisprezece farduri care susnt parfumate cu mirosul unic al ciocolatei, imprumutand din proprietatile uimitoare ale acestui desert gurmand. Nuantele din paleta Chocolate Bar Too Faced au fost sintetizate folosind pudra reala de cacao, de aici si inspiratia pentru ambalajul ce imita forma unei tablete de ciocolata. Jucause, sclipitoare si feminine, nuantele neutre din paleta Chocolate Bar devin rapid aliatele femeii contemporane pentru un look natural!

NYX Cosmetics Love In Paris Eye Shadow Palette

Femeile o considera a fi una dintre cele mai compacte truse de farduri existente in magazinele de cosmetice pentru ca pigmentatia este superba, iar culorile se blenduiesc fara prea mult effort. Este un “dupe” excelent pentru Urban Decay Naked 2, cel putin daca excludem negrul intens. Noi iti sugeram sa o incerci, mai ales ca al sau pret nu depaseste 10 $!

L`Oreal Paris Colour Riche La Palette Nude

Din perspectiva acestei truse, nu sunt foarte multe de adaugat. Nu doar selectia de nuante neutre este pe placul reprezentantelor publicului feminin, insa si faptul ca ea se gaseste la jumatate de pret fata de restul truselor care se ridica la calitatea sa. In plus, toate culorile incluse in aceasta capodopera a brandului L` Oreal reusesc sa se potriveasca de minune in rutina de make-up a femeii moderne. Cu ajutorul ei poti obtine fie un look stralucitor natural, fie unul profund, luxos si seducator.

Lancome Color Design Eyeshadow Palette

Din gama produselor scumpe, trusele de farduri de la Lancome reusesc sa se individualizeze pentru ca vin in toate combinatiile imaginabile. Culorile sunt pigmentate, textura este una usoara insa matasoasa, iar rezultatul pe pleoapa este unul de lunga durata.

Comentariile sunt inchise.