Originalitate zero

Neata, m-am trezit cu fata la cearsaf si nu am de gand sa accept toate porcariile unora. Incep prin a aminti de moda asta a imitatului, care e atat de neoriginala si enervanta!

Un prim exemplu: te uiti la emisiunea lui Mircea Badea, iar dupa un timp, incepi sa-i folosesti toate replicile afisand un ranjet tembel. Care e scopul? Majoritatea il pupa in cur pe domnul Badea, spunand ca el e forta care are tupeul sa spuna ceva in tara asta. Muhaha! Si ca sa-i pupe in cur si pe ei, trebuie sa-l imite pe Badea…. Alo, copii? Tu, ala care faci chestiile astea, iti dai seama ca esti ultra-penibil? Ca Badea te-ar scuipa intre ochi pentru ca esti inca un ratat care urmeaza spiritul de turma? Nu? Atunci meriti sa te scuip chiar eu.

Exemplul doi: Sunt sigura ca ati auzit peste tot in jur cuvinte ca “palalila”, “zdreanta”, “pe sistem”, “se stie”, etc. Ei bine, nu stiu exact de unde toata avalansa asta de cacaturi (dar stiu ca pute ingrozitor). Ultimele doua sintagme cred ca au legatura cu acel Fernando (who?). Anyway, faptul ca iti place sa razi de manelisti sau de tigani e una, razi pana ti se rupe gura, dar sa le folosesti expresiile doar ca sa arati lumii intregi cat de prosti sunt ei si cat de destept esti tu?! Bine, nici nu ma mir, din moment ce sunt multi anti-manele care au telefonul plin de manele si asculta asa ceva mai mereu, afisand din nou ranjetul de retardat. Stai linistit(a), toti stim ca iti place viata palalila si sonoritatea muzicii lui Florin Salam. Nu e cazul sa-ti mai scoti dintii din gura cand asculti si dansezi pe manele, ca intr-o zi ma tem ca o sa ramai fara ei.

O gluma se face o singura data. Daca e foarte buna, se poate repeta o saptamana intreaga. Dar daca pui atat accent pe glumitele de genul “haha, fernandoooo pe sistem se stieeee e meserie” si in acelasi timp isi unduiesti corpul la fel ca decedata sotie a lui Salam, esti prost de-a binelea si meriti aceeasi flegma intre ochi de la Mircea Badea, de la mine si probabil si din partea colegului meu de blog.

Comentariile sunt inchise.