O plita incorporabila profesionista pentru o bucatarie cum toate ar trebui sa fie

Intr-un moment al anului cu siguranta ne gandim ca anumite accesorii cu care lucram zilnic nu s-ar mai potrivi casei, cromaticii  ei si utilitatii, iar cele mai multe se gasesc la nivelul bucatariei, acolo unde o gospodina petrece in medie cel putin 2 ore pe zi pentru prepararea hranei la nivel de familie.

De multe ori, accesoriile ocupa un spatiu foarte mare, cele mai cunoscute fiind frigiderul si aragazul asa ca, daca dispunem de un spatiu restrans trebuie sa stim ca avem posibilitatea sa mai aerisim lucrurile, iar inlocuirea aragazului este de departe o alegere potrivita.

Care ar putea fi acel accesoriu de bucatarie care ar putea inlocui aragazul in vremurile in care traim?

In momentul de fata, tehnologia, utilitatea si usurinta de manevrare fac diferenta, iar pentru acest lucru au fost concepute plitele incorporabile, capabile sa ne gateasca diferite tipuri de mancare intr-un timp util, fara a ocupa un spatiu mare, care sa ne permita o deplasare greoaie prin bucatarie.

Indiferent de volumul de mancare gatit zilnic, putem opta pentru o plita incorporabila cu 4 arzatoare sau mai putine, insa de departe o solutie viabila este cea dintai, mai ales ca deseori lipsa timpului ne determina sa gatim mai multe lucruri simultan.

Insa atentia noastra trebuie atintita asupra modelelor profesioniste, care sunt facute sa reziste in timp chiar si la folosire intensa, iar mai jos noi va vom recomanda cateva produse care se afla in topul vanzarilor din acest inceput de an.

Plita incorporabila HANSA BHGI63112035

Aceasta plita incorporabila cu un design atragator si de culoare neagra este compusa din sticla termorezistenta, care ne ofera un confort sporit in utilizare dar si o intretinere foarte usoara.

Arzatorul de putere mare ne asigura ca orice tip de mancare poate fi gatita chiar si in recipiente mari intr-un timp scurt.

Aprinderea se efectueaza usor, tot ce avem de facut este sa rotim un buton, iar aceasta va functiona timp indelungat.

La doar 540 lei, redusa cu 20% fata de valoarea sa initiala aceasta plita incorporabila poate fi doar a noastra la acest pret imbatabil daca o achizitionam din mediul online.

Plita incorporabila Whirlpool AKM 260 IX

Aceasta plita incorporabila poate fi utilizata foarte usor, iar indicatorul sau de functionare ne va arata in orice moment daca totul este la parametrii optimi.

Dispune de functie de siguranta pentru a se evita scurgerile de gaz in cazul in care flacara se opreste brusc, ideal pentru o durata de viata mai mare si pentru evitarea neplacerilor.

Puterea arzatorului mare de 3KW ne ajuta sa preparam mancare in cantitati mari chiar si in recipiente dintr-un material pretentios.

Totul la doar 370 lei, redus cu peste 20% fata de valoarea initiala, oferta ce poate fi accesata doar din mediul online.

 

 

Comentariile sunt inchise.