Noua ne place Look Cafe

Până aseară, trecând pe lângă Look Caffe, nu credeam că este genul de local în care poţi servi şi masa, ci că este doar o cafenea precum toate celelalte. Deschiderea faţă de bloggeri de care a dat dovadă doamna Voica, cea care deţine acest local şi căreia, cu această ocazie îi mulţumesc pentru iniţiativă, m-a determinat să-i trec pragul, alături de Liviu, George şi Andrei. Iniţiativa ei ne-a bucurat, deoarece constituie o premieră la nivel local şi poate fi un prim pas în relaţia dintre patroni/investitori/oameni publici şi blogosfera albaiuliană, nimic altceva decât un lucru benefic pentru fiecare.

La prima vedere, Look Caffe pare un loc prietenos, ideal pentru a te întâlni cu amicii, pentru a lua masa cu soţia sau pentru o petrecere mai restrânsă. Are în meniu o varietate de băuturi şi preparate culinare de la bauturi alcoolice, diverse sortimente de cafea, ciocolată caldă, capucino, îngheţată, milk shake, nectar, ceaiuri, băuturi energizante, coktailuri alcoolice şi nonalcoolice până la pizza, paste, preparate din pui, sandwichuri calde, chipsuri sau alune. Noi ne-am ospătat cu ceva bere, pizza, piept de pui cu sos gorgonzola şi tortellini, toate extrem de gustoase.

Localul, situat pe bvd. Transilvaniei, trece printr-un proaspăt proces de re-brenduire şi diversificare a ofertei devenind dintr-o simplă cafenea un loc elegant pentru servit masa, care oferă permanent noi promoţii şi oferte speciale, precum şi noi sortimente de produse. În perioada de vară beneficiază şi de o terasă încăpătoare, numai bună de stat la taclale până târziu în noapte.

Lăsând la o parte mici detalii care mai trebuiesc puse la punct, servirea a fost una acceptabilă, iar modul modul de prezentare al preparatelor, ambientul plăcut şi preţurile mici mă vor face cu siguranţă să revin şi cu alte ocazii. Look Cafee este un new-entry şi urcă direct în top 5 al locaţiilor în care se poate servi mâncare bună şi se poate savura o bere rece, la preţuri accesibile, în Alba Iulia.

Comentariile sunt inchise.