NextGen, în ce bază legală majorezi facturile?

u totuși am crezut că este o glumă proastă când mi-au spus niște vecini că luna trecută li s-a mărit abonamentul NextGen cu 3-4 Lei fără a-i anunța și mai exact, fără niciun motiv. Acum, m-am convins pe propria piele că era adevărat ce susțineau.

Factura ce am primit-o luna asta mi-a fost majorată cu 2 Lei, adică de la 68 Lei, contravaloarea abonamentului ce constă în telefonie, televiziune și internet, fiind necesar teoretic să datorez 70 Lei luna asta. Nu îmi stă în fire să fac atât tam-tam pentru 2 Lei, însă se pare că nu sunt singurul pus în ipostaza asta. Vecina de la 2, a fost mai norocoasă ca mine, abonamentul i s-a mărit cu 4 Lei, de la 68 la 72 Lei. Deci, nesimțirea pare să fie mare rau de tot.

Eu totuși mă gândesc, cât de inconștient să fi să mărești niște abonamente, asupra cărora s-au încheiat și semnat niște contracte pentru o anumită sumă. Chiar nu se gândesc la faptul că pot fi dați în judecată pentru treaba asta? Și că procesul se poate câștiga chiar fără nicio problemă? De ce? Pentru că acel contract a fost semnat pentru o anumită valoarea și nu se poate modifica fără un act adițional contractului și fără înștiințare, ceea ce eu nu am primit!

Drept urmare, eu am făcut o reclamație, de la care aștept răspuns cât mai rapid, pentru că au mai fost și alții care sunt pe lista de așteptare, iar eu nu vreau să mă aflu în aceeași situație. Da, sunt numai 2 Lei, dar nu îi poți lua pur și simplu că așa vrei tu. În plus, dacă eram singurul repet, era o chestie, însă cred că toți ce au un abonament NextGen trebuie să scoată ceva lei din buzunar.

Simțiți-vă liberi să folosiți modelul pentru a vă rezolva problemele. Eu nu o să las treburile așa. Luna asta 2 lei, luna viitoare 4 lei și tot așa, că dacă nimeni nu se pronunță, nesimțirea poate continua.

Bună ziua,

Mă numesc ………. și sunt abonatul societății dumneavoastră, cod abonat ………. .De curând am primit factura NextGen cu numarul FILS ………. din data ………., în valoare de ……….  lei. Conform contractului incheiat, valoarea serviciilor prestate de societatea dumneavoastra a fost stabilită la ………. lei, sumă pe care am achitat-o pana in prezent, lunar. Aș dori să știu în ce bază a fost majorat abonamentul incheiat, cu ………. lei, întrucât nu am încheiat niciun act adițional la respectivul contract și nu am cunoștinta de nicio clauză la contract în baza căreia vreuna dintre părti ar putea modifica unilateral prevederile contractuale.

Sper să primesc un răspuns foarte bine argumentat, altfel, nu e de bine!

Comentariile sunt inchise.