Music is Life a trecut de 500 de vizitatori unici pe zi

În atenția tuturor celor ce sunt “chitiți” pe obținerea de trafic și atât. Acum, să vă explic de ce nu prea contează acest număr pentru mine, și nici pe alții nu cred că i-ar interesa de altfel.

Bun, Music is Life a reușit să treacă de pragul de 500 Unici/zi în 3 luni de zile. Da, e ok, însă cu ce mă ajută pe mine acest număr? Cu ce mă ajută pe mine că sunt 50 sau 150 ori 1500?

  • Mă face mai deștept acest număr? Garantat nu.
  • Scriu “mai cu talent” pe blog dacă am mai mulți cititori? Desigur că nu.
  • Îmi dă motive de laudă? Probabil că da, dar eu nu sunt genul.

Nu știu care ar fi motivele pentru care ar conta, să scrii pentru 50 de vizitatori sau pentru 5000. Într-adevăr, că poți avea mai mulți comentatori e adevărat, că poți avea un public țintă mai mare, e adevărat, că îți faci o reputație în online e și asta adevărat, însă reputația ți-o poți face și în fața a 50 de vizitatori dar și în fața a 5000.

Drept urmare, nu sunt un necioplit să susțin că nu mi-ar conveni să am acum 5000 de vizitatori/zi, pentru că ar fi o prostie, însă, nici să faci absolut orice pentru a câștiga un cititor, adică spamând pe Twitter/Facebook/Email sau chiar pe Google. Mi se pare o tâmpnie și așa poți doar să-ți alungi și vizitatorii ăia puțini pe care-i ai.

Un lucru e de reținut din asta: scriu la fel pentru 10 persoane, dar și pentru 10,000, și la urma urmei, prefer să am câțiva vizitatori interesați de conținutul oferit, decât niște amețiți care ajung din greșeală pe blog, doar pentru a-i aduna la numărul total de unici.

Reputația în online nu se câștigă prin unici, asta e de reținut!

Comentariile sunt inchise.