Motive pentru care ar trebui sa alegi cumparaturile online

A trecut vremea cand colindam in zadar mall-urile in speranta gasirii unor haine potrivite pentru mine. Acum poti comanda usor si comod din fata calculatorului sau laptopului hainele care imi plac.

Unul dintre principalele motive pentru care ai comanda haine online ar fi ca sunt mai ieftine decat in magazinele ghete barbatireale. Majoritatea clientilor sunt femei, cumparand haine de dama. De asemenea, spre deosebire de magazinele offline, magazinele online au o gama larga de produse printre care enumaram pantofi de dama si sandale.

Multe persoane se tem de astfel de comenzi. Principalele motive pentru care romanii se tem de cumparaturile online ar fi transportul si o posibila frauda. Primul motiv este rezolvat, majoritatea magazinelor mari au deja transportul gratuit pentru comenzi mai mari de cateva sute RON.

Cat despre o posibila frauda, nu cred ca mai este cazul. Perioada in care fraudele facute de magazine a trecut, comertul online s-a maturizat foarte mult in ultimii ani. O buna parte din vina o are si presa, publicand o multime de stiri despre fraude pe internet care descurajeaza utilizatorul roman sa faca shopping online.

Partea proasta, in opinia mea, este ca la capitolul blugi sau produse unde exista o multime de marimi care ar putea induce in eroare cumparatorul achizitionand un produs nepotrivit. Totusi, vazand cateva statistici ale magazinelor online, am observat o rata de anulare destul de mica.

Ca si in comertul traditional, tot timpul vor exista clienti nemultumiti, dar vor fi un procent destul de mic in comparatie cu cel al clientilor multumiti.

 

Comentariile sunt inchise.