Monitoarele BenQ cu VA panel

Nu e nicio problema daca nu intelegeti prea mult din titlu, veti gasi explicatii mai jos. Eu sunt pasionat de jocuri, am avut probleme cu monitoarele in trecut si n-am putut sa ma bucur de experienta unui joc asa cum am vrut. Pana mi-am luat un LCD. Lemonade este pasionata de filme si, la fel, are un LCD pe care sa poata vedea ultimele aparitii.

Nu pot spune ca nu sunt multumit de ce am acum, dar nu mi-ar strica ceva mai bun, mai ales ca grafica jocurilor evolueaza de la titlu la titlu. Ce as vrea in momentul actual ar fi un astfel de monitor BenQ:

Nu pare nimic special, dar e rezultatul unei munci sustinute a celor de la BenQ. Firma este primul producator mondial care a adus pe piata monitoare cu tehnologia LED VA. Ce face de fapt Vertical Alignment? Ofera o afisare net superioara a culorilor unei imagini si un unghi mai mare de vizualizare (pana la 178′). Contrastele sunt de asemenea, imbunatatite, permitandu-va sa va bucurati de “negrul cel mai negru.” Cu VA timpul de raspuns este ceva mai mare decat la alte monitoare dar personal, nu am sesizat diferenta intre 5 si 8ms.

Personal, mie imi place modelul asta: BenQ VW2420. E o investie care ar merita facuta si de care va veti bucura.

Comentariile sunt inchise.