Mixerul cu bol, un accesoriu indispensabil pentru un pasionat in gastronomie  

 

Gatitul hranei corespunzator este o provocare care o au gospodinele de zi cu zi, iar pentru acest lucru petrec foarte mult timp in bucatarie, pentru a-si arata indeletnicirile.

Insa, pentru a economisi timp, achizitionarea unor ustensile de lucru automatizate este esentiala, mai ales daca avem de preparat diverse lucruri.

Fie ca vorbim de diverse aluaturi, fie ca vorbim de prepararea unui shake,  sau zdrobirea diverselor fructe, legume sau preparate, un mixer cu bol la reducere este de departe un accesoriu indispensabil pentru orice bucatarie moderna.

De ce un mixer cu bol? In comparatie cu restul accesoriilor moderne, un mixer cu bol ne ofera garantia ca putem prepara orice lucru fara sa existe riscul blocarii aparatului cum se intampla deseori la alte accesorii, lucru care ar periclita atat buna functionare, dar ne-ar si face sa pierdem timp pretios.

Un mixer cu bol este recunoscut pentru functiile sale speciale, iar prin intermediul acestuia putem face operatiuni concomitent cum ar fi cele de pisare, amestecare, maruntire sau preparare a diverselor ingrediente sau aluaturi.

Avand o putere mare, acesta ne asigura ca va functiona pe o durata lunga de timp, iar garantiile oferite la astfel de produse intre 12 si 24 luni sunt suficiente in cazul in care ceva nedorit se intampla.

Mai jos, va vom prezenta cateva variante care in 2017 sunt de luat in seama, iar raportul calitate-pret este excelent pentru ca dumneavoastra sa va usurati munca in bucatarie.

Mixer cu bol Tefal Prepline HT412138

Acest mixer este ideal pentru o bucatarie practica. Dispune de 5 trepte de viteza si o capacitate perfecta a bolului de pana la 2,5 litri. Are in dotare accesorii pentru amestecare si palete pentru framantare, iar viteza sa de 450W asigura o functionare optima la turatie maxima, oferind rapiditate.

In plus, daca il achizitionam din mediul online putem gasi cu usurinta si diverse accesorii compatibile cum ar fi un bol fonta sau diverse forme pentru briose si ciocolata la preturi accesibile.

Acest mixer valoreaza doar 190 lei si este redus cu 20% fata de valoarea sa initiala.

 

 

Mixer cu bol Bosch MFQ3555

Dupa o zi grea de munca, prepararea mancarii poate devenii enervanta daca avem parte de foarte multa galagie si temperaturi ridicate. Acest mixer ne ofera un modul silentios prin care puterea isi pastreaza parametrii normali si dispune de o functie turbo-plus pentru a executa miscarea la turatie maxima.

Usurinta cu care se manevreaza este punctul sau forte, iar accesoriile vin si ne completeaza usor preferintele culinare.

Dispune de buton pentru eliminare si sistem de stocare cablu astfel incat munca noastra sa fie mai usoara.

Totul la doar 230 lei, redus cu peste 10% fata de valoarea sa initiala.

 

 

 

Comentariile sunt inchise.