McCain isi suspenda campania

Joh McCain a anuntat ca-si intrerupe campania, motivand ca functia lui de senator il obliga sa se ocupe de recenta criza financiara din Statele Unite.

McCain i-a cerut contracandidatului sau, Barack Obama, sa faca acelasi lucru, si el fiind senator.

Mutarea are sanse sa-l ingroape definitiv pe candidatul republican, cel putin in presa. Ironiile nu s-au lasat asteptate mult, mai ales ca, intrerupand campania, McCain a anulat o aparitie la David Letterman care, ca de-obicei, nu a ramas dator. Mai mult, presa banuieste ca oprirea campaniei are de-a face si cu o infruntare televizata intre cei doi candidati, care ar fi trebuit sa aiba loc maine si la care McCain nu e pregatit sa participe.

Obama a refuzat oferta lui McCain, punctand cu un argument: are cine sa lucreze la situatia de criza. Dar America trebuie sa ii cunoasca pe cei care vor gestiona crizele de-acum incolo.

McCain e in scadere de popularitate si multi pun asta in carca alegerii candidatului pentru vicepresedintie, Sarah Palin, care nu a reusit sa „fure” electoratul feminin democrat pe care republicanii il banuiau dezamagit de pierderea candidaturii de cartre Hillary Clinton.

Comentariile sunt inchise.