Masina de spalat cu uscator – o alegere buna?

Fara masina de spalata nu cred ca mai poate sta nimeni in ziua de azi, s-au dus vremurile in care masina de spalat era un lux. Asa ca avem la dispozitie nuemroase modele atunci cand hotaram sa schimbam sau sa achizitionam o masina de spalat.

In ceea ce ma priveste consider ca o masina de spalat rufe cu uscator este cea mai buna inventie facuta. Nu auzisem de foarte mult timp de acest tip de masina, insa prietenele mele tot o recomandau si m-am gandit ca daca tot o schimbam pe cea veche, sa incercam sa luam una cu uscator, am fost sceptica la inceput, dar a meritat din plin.
In primul rand nu mai este necesar sa astepti dupa haine sa se usuce, mai ales iarna cand pur si simplu este imposibil sa se usuce si esti nevoit sa le pui pe calorifer, ceea ce nu este tocmai recomandat.

Intr-adevar, pretul unei astfel de masini este mai ridicat in comparatie cu altele, dar merita toti banii. Iti poti lua adio de la hainele dupa care trebuie sa stai cand se termina masina sa le scoti pentru ca stim cu toate ca pot prinde un anumit miros daca stau prea mult in masina de spalat.

Nu trebuie sa va faceti griji atunci cand o achizitionati ca nu are toate functiile unei masini de spalat, si aici ma refer la grade, temperatura sau functii, din contra, o masina de spalat cu uscator are si mai multe functii, spala foarte bine si usuca in acelasi timp.

Am achizitionat una cu o capacitate mare de incarcare pe care am gasit-o aici, pentru mine este important acest lucru, suntem o familie numeroasa si sunt rufe in permanenta de spalat. Bineinteles ca aspecte precum consumul la apa sunt importante, programul extra-clatire, zgomotul emis si dimensiunea. Cel mai mult imi place faptul ca are un sistem de siguranta pentru copii si o functie de programare intarziata.

Consumul mediu de apa este relativ mic, iar greutatea ei este de 60 de kg. Uscatorul isi face foarte bine treaba, inainte era un chin de fiecare data sa spal si sa intind hainele peste tot prin casa pentru ca avand multe de spalat, nu era timp ca celelalte sa se usuce, dar acum pot spune ca recomand cu toata increderea o masina de spalat cu uscator pentru ca te scuteste de mult si poti imbraca hainele imediat ce le-ai scos de la spalat.

Comentariile sunt inchise.