Jaluzele lemn – cel mai cautat produs din cadrul sistemelor de jaluzele orizontale

Sistemul de jaluzele lemn face parte din categoria jaluzelelor orizontale, folosite atat pentru umbrirea dar si pentru protectia solara a spatiilor interioare.

Avand ca materie prima lemnul, sistemul de jaluzele lemn continua sa ofere aceleasi beneficii ca si celelalte jaluzele orizontale. Printre acestea enumeram: filtrarea optima a luminii, protectia impotriva razelor UV, intimitatea spatiului interior.

Dar caracteristicile unice ale acestei materii prime, culori naturale, granulatie, le fac greu de inlocuit cu alte materiale precum aluminiu sau plastic.

Lemnul este capabil de a emana o senzatie placuta de caldura si intimitate locuintei dvs. Alegeti montarea unui sistem de jaluzele lemn si veti observa cum intreg designul interior a locuintei se va transforma, obtinandu-se un look moden, elegant si sofisticat!

Probabil de aceea sunt recomandarea numarul unu a designerilor de interior. Acestia recomanda asortarea sistemului ales cu stilul si culoarea mobilei si a parchetului deja existent, pentru a obtine o imbinare perfecta si un tot unitar.

Redecorati-va interiorul acum, in preajma sarbatorilor, cu sistemele de jaluzele lemn pentru a beneficia de discounturile practicate de sarbatori!

Comentariile sunt inchise.