Intr-o mica vacanta

Am profitat de cateva zile de “vacanta” date de organizarea raliului in Bucuresti (ni s-a inschis, practic, institutia, pentru ca nu aveam pe unde intra!) si am incercat se imi “organizez” putin gradina…am muncit de dimineata pana seara tarziu, cu o mica pauza la pranz, din cauza caldurii si a soarelui…termometrul nostru, pus intr-un ghiveci de flori la umbra, pe terasa, arata 37 grade! (aici, urmeaza replica celebra: dar cine pune sa stai la umbra?)

Nu stiu daca am reusit ceva spectaculos, dar am ordonat putin florile (le-am asezat in linie dreapta, stiu sunt putin obsedata de ordine si disciplina!) am aliniat bucsusii, am replantat cateva tufanele pentru ca nu erau in “gruparea” buna…sa vedem peste o saptamana! (am cumparat chiar si ingrasamant special, care se dizolva in apa!)

Intre timp, am participat la un botez si la o nunta…am fost pana la Taverna Sarbului (pe jos!!!) apoi am luat telegondola pana la cota 1400…

Nu pot sa nu exclam cu o uimire totala: maiculita, cate vile! dar ce spun eu vile – palate in toata regula! ce arhitectura, ce materiale, ce gradini, ce garduri…ce perdele (sunt putin obsedata si de perdele, pentru ca am reusit, in sfarsit sa le comandam pentru toate camerele de la Breaza – pana acum aveam numai niste draperii…) Casele construite sau in constructie pe toate drumurile care duc spre Taverna, sunt deosebite, se vede ca a existat un arhitect, au existat banii necesari si a existat si inteligenta de a-l lasa sa isi faca datoria (si sa isi foloseasca imaginatia) – bun gust! dar si bani! bani – la greu! Si pentru ca sunt un pic de Gica contra, intreb si eu: de unde, maica, de unde? atatia? ce fac oamenii astia pentru atatia bani????

Si apropos de bani, Gica contra, sfarsit de august, de vacanta si altele….am auzit (!) ca unele “personalitati” politice, in disperarea de a ajunge/mentine la ”putere”, au inceput sa apeleze la sfaturile unor specialisti din tabara adversa, care se pare, au mai mare “priza” la publicul larg, sunt mai aproape de popor, ii inteleg dorintele, ofurile si nevoile…asa ca (zic unii, de prin “targ”) au inceput sa tatoneze terenul, ca poate ii invata si pe ei ce sa faca, ce sa zica, cum sa stea, cu ce sa se imbrace…

Comentariile sunt inchise.