Impresii dupa RoBlogFest 2016, editie la care am luat parte

Aşa cum vă spuneam în articolul precedent, în week-endul care a trecut am fost împreună cu Maka şi Jorjh la capitală ca să socializăm cu bloggerii patriei şi ca să-l susţinem pe Zicu la RoBlogFest. Drum lung cu maşina pe ruta Alba Iulia – Bucureşti, via valea Prahovei şi retur via valea Oltului. Cel mai greu atunci când eşti şofer la drum lung este faptul că-i vezi pe ceilalţi cum beau bere sau ţuică, iar tu eşti nevoit să stai pe tuşă, sau mă rog, la volan. Cam asta am simţit şi eu pe durata întregului drum.

Ajunşi la Bucureşti, ne-am cazat, ca boierii, la Hotel Caro, un loc excepţional pe care îl recomand cu convingere tuturor celor care caută un loc unde să aibă parte de tot confortul. Mi-a întrecut aşteptările, iar prezentarea de pe site-ul lor este doar o mică parte din ceea ce te aşteaptă cu adevărat odată ajuns acolo. Servicii ireproşabile, personal deosebit, mâncare bună, condiţii de 4 stele. Oamenii s-au comportat impecabil cu noi şi am simţit toată amabilitatea lor. Sunt convins că voi mai trece pe acolo deoarece m-am simţit ca acasă.

La RoBlogFest atmosferă încinsă şi multă lume, deşi înţeleg că anul trecut au fost mai mulţi participanţi şi atmosfera mai jovială. Cei de la OCS nu au avut un concert tocmai pe placul tuturor, dar cu siguranţă cel mai aşteptat moment al întregului eveniment a fost anunţarea câştigătorilor la toate categoriile. Ei bine, aici au început marile dezamăgiri. Pe măsură ce erau anunţaţi câştigătorii se citea tot mai mult dezamăgirea pe feţele celor prezenţi. La o singură categorie a fost câştigător blogul la care mă aşteptam – cel mai bun blog de muzică a fost desemnat BlackSheepSound. În rest nu a ieşit nimic din ce am votat eu. Lista completă a câştigătorilor o puteţi găsi aici. Pentru mine, însă, câştigătorii morali ai categoriilor Cel mai bun blog colectiv, Cel mai bun blog culinar şi Cel mai popular blog sunt TVdece, Teo (are nişte reţete femeia asta…) şi Ovi Sîrb. Chiar dacă nu a câştigat, Zicu a avut misiunea lui sub acoperire. A luat diploma pentru locul I obţint de crocodilii de la Trilulilu pentru cel mai bun cont de Twitter al unei companii sau brand. Am întâlnit pe aici câţiva oameni pe care-i ştiam până atunci doar prin intermediul blogurilor pe care le patronează. Aşa i-am cunoscut pe Cristian Florea – un tip pe care-l credeam mai copilăros, dar care m-a impresionat plăcut şi care are mare potenţial (puţin dezamăgit doar de locul III obţinut la categoria Blog sub 18 ani), Hoinaru – omul care a încercat să facă totul ca să ne simţim cât mai bine, ne-a fost ghid prin Bucureşti, a suferit alături de noi la meciul naţionalei, ne-a dus la shaorma a fost extrem de amabil, Valentin Bosioc – un tip pe cinste, care m-a convins să încerc să cânt şi eu la tastele mobilului (nu am reuşit) sau Vasile – omul de la Utopica Balcanică, cel care a urcat mâţa la nivel de artă.

În rest, sâmbătă a fost zi de schimbat vorbe şi opinii la o bere (a mea fără alcool) cuGroparu – omul care reuşeşte să ţină tot postul Paştelui şi să fie în formă maximă, evadat de la schimbat scutecele lui Gropărelu de la el de acasă din Floreşti, Gaben – are un debit verbal mai mare decât debitul Amazonului şi vorbeşte la modul profesionist despre foarte multe lucruri interesante (se vede că e om de publicitate), Adi Dragoş – un bănăţean fain din Baia Mare (cum sună asta…), om cu treburi la capitală şi blog în beciu’ cu idei, Cristina – această adevărată lady a on-lineului bănăţean, care sper să nu-şi uite originile albaneze, Ionuţ Oprea – omul cu actele, căruia îi cam datorăm şederea noastră la Bucureşti, Nebuloasa – frumoasă şi amabilă cum îi stă ei foarte bine, nu m-am abţinut să nu-i fac nişte complimente sper de bun simţ, Bogdan Anghelina – despre care am aflat că nu a avut acces la petrecerea RoBlogFest, fiind minor şi al cărui blog îl ştiam de ceva vreme, dar nu-mi închipuiam că el stă în spatele acelor articole, Elena Cîrîc – o tipă minunată căreia ţin să-i mulţumesc din nou pentru tot şi pe care sper că nu am supărat-o cu aroganţele anti-capitală şi cu cei trei bloggeri din clanul Sîrb: Ovi – care nu a părut câtuşi de puţin dezamăgit de rezultate şi şi-a păstrat optimismul caracteristic, Tudor – un om tare pasionat de calculatoare, tehnologie, Android, muzică bună (aproape că şi-a ţinut majoratul sâmbătă seara ) şiTac’su – un tată cum cred că şi-ar dori mulţi bloggeri, un om pe care-l apreciez pentru modul în care nu lasă vremurile să treacă pe lângă el.

Mă bucur că am reuşit să-i întâlnesc pe oamenii aceştia şi îmi va face plăcere să-i revăd şi cu alte ocazii. Poate este cel mai mare câştig, al meu personal, după RoBlogFest 2016. Până anul viitor, numai bine.

P.S. Dacă mi-a fost dor de ceva în acest week-end, atunci cu siguranţă mi-au lipspt străzile asfaltate din Alba Iulia. Noi avem asfalt. Numa zic.

P.S.2: Mulţam Ionuţ Oprea şi Standout pentru şansa oferită.

P.S.3: Nu rataţi Hotel Caro când treceţi prin Bucureşti, o să vă placă!

Comentariile sunt inchise.