Imbecilitate la kil

Ca român, ca supravieţuitor într-o ţară care n-a avut niciodată o perspectivă sigură de viitor, ca un cetăţean care-şi plăteşte taxele la timp faţă de statul român care le ia cu două mâini şi cu gura plină, ca angajat în sistemul vinovat de căderea bugetului şi ca simplu desfăcător de conserve împuţite căzute de la masa minciunilor pe care le servesc de trei ori pe zi artizanii dezastrului de la Bucureşti, mă simt îndatorat şi obligat să nu mai suport NIMIC din arealul cu care Băsescu&Team mă jigneşte personal.

Drept pentru care nu voi rata nicio ocazie pentru a-mi reprima dispreţul absolut pe care-l am faţă de amintiţii de mai sus.

Fiecare român datorează raţelor o vomă rotundă, bine definită, de culoare roşu-maronie, cu bucăţi şifonate şi stafidite de roşii, salam şi coji de pâine. Împreună, am face o ţară minunată de vărsaci ambulanţi, care, de fiecare dată când aud vreo impotenţă verbală din partea guvernanţilor, să toarne câte-un vârtej acidulat pe marginea drumului, în casă, la tv, la ghişeu ori la coada de la casă din supermarket.

Motivele nu mai trebuie amintite (din cauză că pe blog nu se poate voma, deşi vomă există destulă  în blogosferă).

Pentru prima rafală de la tv, vă oferim:

– Băsescu: “Nu ma simt singurul responsabil pentru soarta tarii. Toti 22 de milioane de romani suntem responsabili” – deci nana Floare, căreia i-a murit bărbatul la Oarba de Mureş şi cei 4 fii la Carei, care a fost împroprietărită după război şi căreia i-a fost luat apoi tot ce-a agonisit de tăvălugul colectivului, care a stat toată viaţa cu frica-n sân c-ar putea să oprească o dubă neagră la poartă, care a văzut moartea lui Ceauşescu şi impotenţa celor 20 de ani de flux continuu de tâmpiţi la conducerea ţării poartă şi ea vina deficitului bugetar şi a creşterii TVA-ului. Oare nu pe votul ei a câştigat Băsescu în 2004 şi-n 2009? Acum ea e vinovată de situaţia ţării. Ea şi copiii care nu mai primesc trusoul de nou născuţi.

– Băsescu: “Excesul de bani dati inainte de alegeri pe diverse proiecte sociale este un exces daunator fiecaruia” – banii trebuiau băgaţi în autostrăzi şi afaceri de familie marca PDL. Socialul trebuia ignorat, pensiile trebuiau suprimate, bugetarii decapitaţi.

– Băsescu: “Avem pensionari si la 40 de ani si am ajuns in prezent la 900.000 de pensionati pe caz de boala” – ăştia te-au votat. Le-ai pompat bani cu nemiluita, acum nu mai ai nevoie de ei şi-i mai scoţi şi vinovaţi. Deci îţi acuzi propriul electorat de propriul tău eşec? Cine le-a făcut dosarele de pensionare bolnavilor închipuiţi? Meseriaşii tăi, neamurile pedeliste de la ţară, pe care le-ai băgat în sistem, ca să atragi votul celor pe care acum îi acuzi de soarta ţării. Eşti dezgustător. Greţos.

– Băsescu: “Sa traim din ce producem, iar ce imprumutam sa folosim numai in dezvoltare” – cam ce producem noi? Corect era aşa: “Să trăiască poporul din ce produce (adică din caca, CĂ asta producem noi acum după ce-am vândut tot), iar ce împrumutăm să pompăm în clientela politică, că peste câţiva ani iar avem nevoie de ştampile”.

“Parlamentul ar fi trebuit sa aiba o alta atitudine fata de majorarea TVA la 24%” – şi să asistăm la altă moţiune de cenzură. Ce vă mai plac delăsările, amânările, laxismul politicesc, lâncezeala. Câinii latră, caravana trece, eu rămân sus. Păi ăsta e planul, proştilor! Să te suceşti şi să arăţi că dacă şi pe dincolo şi, până la urmă, să câştigi.

Până una alta, TUTUROR angajaţilor din România li se trag obligatoriu bani pentru o pensie pentru care nu sunt şi nu vor fi bani. Nu mai continui, mi-e prea scârbă.

Comentariile sunt inchise.