Idei, inspiratie, articole

Constructia site-ului sau a blogului a mers intocmai asa cum ai sperat, iar acum ai ajuns la partea in care trebuie sa atragi vizitatorii si sa-i mentii prin articole noi, originale si cu un continut interesant. Adevarul este ca scrierea unui articol nu reprezinta o joaca de copii, deoarece un factor important care pune piedica multora dintre noi este reprezentat de lipsa ideilor. Mai mult decat atat, nici o sursa de informatie precara nu este de ales, deoarece tot ceea ce vei face este sa scrii articole fara sens care iti vor indeparta si putinii cititori, deci ce este de facut?

Abonarea prin newslettere la blogurile de specialitate sau la cele care au acelasi domeniu de activitate cu al tau este o solutie grozava. In primul rand, chiar daca tu nu ai timpul necesar pentru a cauta informatie noua si a incropi un articol vei primi macar ideile de ultima ora in jurul carora sa-ti construiesti continutul. O greseala frecventa si grava care iti poate aduce atat penalizare din partea motoarelor de cautare cat si din partea vizitatorilor este sa copiezi integral un continut. Prin urmare, odata ce ai citit un articol de specialitate trebuie sa extragi ideea principala si sa-ti construiesti singur continutul in jurul respectivei idei, fara sa mai arunci din cand in cand o privire pe cel original, deoarece poti fi influentat de exprimarea pe care o gasesti acolo, iar in final vei obtine un continut foarte asemanator.

„Content is king” este o vorba care a facut inconjurul internetului, iar la ora actuala continua sa fie o lege pe care trebuie sa o respectam cu totii daca vrei sa avem succesul la care speram. Mai mult decat atat, continutul nu doar ca trebuie sa fie original, dar trebuie postat la intervale scurte de timp de doua zile, trei maximum, deoarece informatia noua este cea care mentine interesul treaz.

Comentariile sunt inchise.