Grilaje metalice pentru orice spatiu

Pentru a asigura o locatie impotriva efractiei, cea mai buna solutie este sa instalatigrilaje, iar tipul de grilaj trebuie ales in functie de cerintele fiecarui spatiu. Fie ca doriti o solutie rezidentiala sau comerciala, aveti la dispozitie o serie de produse cu calitati estetice si de securitate sporite. Cea mai populara utilizare a grilajelor este pentru magazinele din mall-uri si pentru vitrinele magazinelor de pe strada. Exista chiar si versiuni economice pentru zonele cu putin trafic, precum si grilaje rapide care se actioneaza oricand este nevoie.

Toate grilajele functioneaza prin rularea in jurul unui ax. Ele se monteaza intr-un cadru metalic solid care se aplica pe fatada. Configuratia suprafetei de protectie difera in functie de necesitatile spatiului. Pentru grilajele aplicate peste ferestre sau usi se recomanda modele de grilaje din bare tubulare sau cu tuburi ondulate, fie ca este vorba despre vitrinele spatiilor comerciale sau despre usile si ferestrele locuintei.

Daca grilajul joaca si rolul de inchidere in sine si este folosit la interior atunci el trebuie sa fie un grilaj din lamele perforate, sau un grilaj rulou cu lamele pline. Aceste versiuni sunt foarte des intalnite in mall-uri, supermarketuri si orice alte spatii care atunci cand functioneaza mizeaza pe deschidere totala, iar atunci cand sunt inchise necesita cele mai sigure masuri de protectie a bunurilor expuse in interior.

Grilajele mai pot fi folosite si pentru depozite si fabrici, de multe ori dovedindu-se utile in compartimentarea halelor mari pentru a bloca si incetini accesul in anumite zone. Toate grilajele permit ventilarea corespunzatoare a spatiilor si pot fi finisate in nuanta dorita de catre client.

O echipa specializata va prelua masuratorile si in cel mai scurt timp va monta orice tipuri de grilaje metalice, iar dumneavoastra puteti incepe sa le folositi imediat. Indiferent de cerintele de securitate ale spatiului ce se doreste protejat, aceste sisteme de securitate ofera intotdeauna solutia optima.

Comentariile sunt inchise.