Gossip Girl

Chuck Bass: Personajul meu masculin preferat. Este misterios, intotdeauna pregatit de atac, foarte bogat, chipes si pasional. Daca mai adaug si vocea lui inconfundabila, asta il face barbatul perfect! In serial este cuplat cu Blair, adesea se joaca impreuna de-a soarecele si pisica, insa in adancul sufletului lui Chuck exista iubire pentru ea, chiar daca lui ii este frica sa recunoasca.

Vanessa Abrams: Un personaj lipsit de savoare, in opinia mea. Este prietena din copilarie a lui Dan, cea care intervine intre el si Serena, ii desparte, apoi se cupleaza cu el si Nate, petrece o noapte cu Chuck, iar ulterior se reimpaca cu Dan. Prea bizar pentru mine. Mi se pare o mini-scorpie.

Dan Humphrey: Tipologia baiatului simplu si de gasca, cuplat cu Serena si cu Vanessa. De multe ori am impresia ca marea lui iubire a fost Serena si ca o sa ramana impreuna cu ea, insa ma insel de fiecare data… Dan e sociabil, uraste clanul lui Blair si vrea sa urmeze o cariera de scriitor. Este deseori impiedicat de statutul lui mediocru.

Blair Waldorf: Cea mai savuroasa aparitie feminina din serial si personajul meu feminin favorit. Are o mama designer, locuieste intr-un apartament de lux in Upper East Side si are o menajera pe nume Dorota. Are tot ce si-ar putea dori o fata, insa este eclipsata de Serena, prietena ei cea mai buna, care reuseste mereu sa fie in lumina reflectoarelor. Nici macar faptul ca Nate a inselat-o pe Blair cu Serena nu le va desparti pe cele doua prietene, ale caror stransa legatura le este testata permanent. Chuck este marea iubire a lui Blair si totodata persoana care o face sa decada de la titlul de “queen of bees”.

Nate Archibald: Este cel mai bun prieten al lui Chuck si pe parcurs devine cel mai bun prieten al lui Dan. A avut o relatie de lunga durata cu Blair, insa sentimentele lui pentru Serena il fac sa se desparta de Blair. Este un personaj pozitiv, de multe ori pus in situatii dificile (tatal sau se drogheaza, apoi este arestat, Blair il inseala cu cel mai bun prieten al lui, etc.), insa ramane constant in atitudinea lui pozitiva. Prin sezoanele 3 si 4 adopta multe schimbari, devenind un mare cuceritor.

Jenny Humphrey: Sora lui Dan, o blonda draguta si naiva, care trece prin toate etapele maturizarii pe parcursul serialului. Isi face si o schimbare de look signifianta prin sezonul 2 sau 3 si devine rebela, in pas cu moda, chiar si creatoare de haine, depasindu-si statulul de inamica a lui Blair. Desi marea ei iubire a fost Nate, are prima experienta sexuala cu Chuck, regretand apoi acest lucru.

Serena van der Woodsen: Este cu siguranta o aparitie deosebita, fiind cea mai sexy prezenta feminina. Blonda, ochii albastri, parul ondulat, foarte inalta, picioare interminabile, sani provocatori. Insa Serena nu are tot ce isi doreste. Are un trecut urat, plin de alcool, petreceri si droguri, iar cand se cupleaza cu Dan si pare ca totul este bine, Vanessa intervine intre ei, iar apoi nici ea nu mai stie pe cine iubeste si pe cine nu. Stie sigur ca are o prietena perfecta – Blair.

De ce merita sa va uitati la serial? Pentru ca iubirea dintre Blair si Chuck este fabuloasa, pentru ca Serena se imbraca foarte dragut, pentru ca Manhattanul o sa devina orasul visurilor voastre, pentru ca Chuck are o voce care iti da fiori, pentru ca lenjeria intima a lui Blair e a dracului de sexy, pentru ca e un serial pentru adolescenti, dar si pentru oamenii la varsta a doua (exemplu: mama Serenei traieste o uimitoare poveste de dragoste cu tatal lui Dan, care dureaza de 20 de ani).

Comentariile sunt inchise.